3.8 C
София
сряда, февруари 1, 2023
Home Events Фондацията представя “Големите БГ рок гласове” – 31 март 2022 – Зала 1, НДК, София

Фондацията представя “Големите БГ рок гласове” – 31 март 2022 – Зала 1, НДК, София

На 31 март 2022 г. към водещите вокали на Кирил Маричков и Дони, ще се присъединят още Наско от “Б.Т.Р.”, Звезди от “Ахат”, Славин Славчев и още звездни гласове

След успеха на летните си концерти, супергрупата ,,Фондацията” се готви за голям и много специален концерт в София догодина. На 31 март 2022 гв зала 1 на НДК – Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански от “Фондацията” ще представят актуалния си нов проект “Големите БГ рок гласове” на голяма сцена. Специални гости в него ще са вокалистите на група “Ахат” – Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и Славин Славчев, а към тях ще се присъединят и още от най-добрите звездни БГ рок гласове. Те обаче ще бъдат обявени допълнително, споделят от “Фондацията” и обещават още много и все приятни изненади.

Актуалното лятно турне на бандата се радва на голям интерес и очаквано огромната любов от страна на феновете. По-рано този месец, в София, а преди това и във Варна, заедно с всички изпълнители на сцената – близо два часа пяха и всички фенове пред нея, а настроението бе повече от отлично. Такова се очаква да бъде то и в зала 1 на НДК догодина, когато на 31 март ще звучат едни от най-любимите на поколения българи песни, сред които: “Черната овца”, “Няма връщане назад”, “Вкусът на времето”, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други.

БИЛЕТИТЕ за концерта на “Фондацията” на 31 март в зала 1 на НДК се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им е от 35 до 60 лв., според мястото в залата. Те могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading и Office1Superstore. Можете да следите за подробности за събитието и във Facebook страницата на Ticketportal.

При провеждане на концерта ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

The event is finished.

Date

31 мар. 2022
Expired!

Time

20:00 - 23:00

More Info

Билети
Национален дворец на културата

Location

Национален дворец на културата
Category

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!