11.8 C
София
вторник, май 30, 2023
Home Events - RockTheNight.eu (CANCELLED) Foreigner – 27 май 2022 – Зала 1, НДК, София

(CANCELLED) Foreigner – 27 май 2022 – Зала 1, НДК, София

За съжаление поради продължаващата вече втори месец война в Украйна и нестабилната обстановка в тази част на света, мениджмънта на Форинър е взел решение да отмени концертите на групата в България, Румъния, Литва, Латвия и Естония.

Артистите поднасят своите искрени съжаления на българските си фенове и молят за тяхното разбиране, относно желанието им да се въздържат от концерти в този регион, докато ситуацията не се успокои. Те се надяват, че скоро целия ужас, причинен от войната, ще приключи и отново ще имат възможността да се срещнат с любимата си публика.

В момента се водят преговори за получване на нова дата за България, за което ще ви инфомираме своевременно.

Процедура по връщане на билети:

От 18 април до 18 юли 2022 г. включително ( 3 месеца) може да върнете своя билет за отменения концерт на Форинър в София по следния начин:

  • за билети, закупени чрез мрежата на Bilet.bg, направете заявка на help@bilet.bg
  • за билети, закупени от НДК, на касата на Билетен Център НДК

===

Рок величията Foreigner се завръщат в България!

В рамките на турнето си, те ще посетят най-горещите музикални точки в Европа, включително и София, със страхотно шоу на 27 май 2022 в Зала 1 на НДК.

С 10 мултиплатинени албума, над 80 милиона продадени копия, и неподражаем музикален стил, Foreigner са световно признати като една от най-успешните банди в рок историята. Песните им се превръщат в химни на цели поколения, а разтърсващите им изпълнения на живо и неповторима енергия на сцената обещават незабравимо преживяване!

На 27 май 2022 в Зала 1 на НДК ще прозвучат на живо парчета като “I Want To Know What Love Is”, “Cold As Ice”, “Hot Blooded”, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent” и много други. След повече от 40 години успешна музикална кариера, Foreigner продължават да превземат световните класации, а хитовете им имат над 10 милиона слушания всяка седмица.

Билети

Билетите за концерта на Foreigner са с цени от 60 до 140 лева са вече в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Билет.бг, Evedo и Билетния център на НДК, както и онлайн на www.bilet.bgwww.evedo.co и www.tickets.ndk.bg

The event is finished.

Tags: ,

Date

27 май 2022
Expired!

Time

20:00 - 23:00

More Info

Билети

Labels

Cancelled
Национален дворец на културата

Location

Национален дворец на културата
Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/
QR Code
error: Alert: Content is protected !!