Home Events - RockTheNight.eu Frenzee / The Overjoyed – 28 септември 2023 – Mixtape 5, София

Frenzee / The Overjoyed – 28 септември 2023 – Mixtape 5, София

Frenzee е нова пънк група, the Next Big Thing от Гърция, която идва за да ни покаже какво означава лудост. Аполония, Антонис и Никос са родени в Австралия, израснали са на остров Крит, потомци са на едно от най-влиятелни музикални семейства в Гърция (семейство Ксилурис, вж Xylouris White) и свирят най-горещия пънк рок! Meet the Frenzee.

От първата нота, незабавно ни въвеждат в своя свят на бърз, но закачлив бунт, с неудобни текстове и вокали. Адонис и Ник създават динамично инструментално дуо, опаковащо всеки момент с панически, но забавни китарни рифове и перкусии (както и няколко огнени шестструнни линии), които не могат да не се харесат. Междувременно Аполония е напълно властна, но и достъпна, за да ни въведе в своя анархичен музикален свят.

Очакваме ги с нетърпение, особено след като критиците в цяла Европа ги считат за new best thing на пънк сцената и очакват от тях да се превърнат много скоро в основен елемент на рок общността.

(За любителите на Aussie punk, Amyl and the Sniffers)

The Overjoyed са мелодична пънк група, която умело левитират между скейт и поп пънка, използвайки обаче и някои от най-добрите свойства на мелодичния хардкор, рамонскор и класически пънк рок. Можете да усетите влиянията на групите от лейбъли като Epitaph, Fat Wreck и Nitro от 90 години (вж Offspring, Bad Religion) и едновременно с това да различите тяхната уникалност. Отлични вокални хармонии, бек вокали, завладяващи теми, мелодии, хармонии, прогресии на акорди, рифове, умело сглобени басови линии и дълбоко динамични ритмични последователности създават едно незабравимо звуково преживяване.

Вратите отварят в 20:00 – начален час 21:00
Билети: www.bilet.bg
Много ограничен брой early birds: 15 BGN
Предварителна продажба: 20 BGN
В деня на събитието: 25 BGN

At club *Mixtape 5* all events are strictly 18+ unless specified otherwise in the particular event description. If you are an English-speaking person and wish to receive information regarding our policy please contact +359877515541 The club does not work with reservations!

The event is finished.

Date

28 сеп. 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:55

More Info

Билети
Mixtape 5

Location

Mixtape 5
Mixtape 5, bulevard
Category
Threechords Record Store

Organizer

Threechords Record Store
Phone
+359 878 491 113
Website
https://www.facebook.com/threechords.net/

Next Event

Weather

Слънчево
Слънчево
17 °C
Wind: 4 KPH
Humidity: 52 %
Feels like: 17 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!