0 C
Sofia
Wednesday, January 20, 2021
Home Events (ОТЛОЖЕН) FSB – 14 и 15 май 2021 – Sofia Live Club

Date

14 May 2021

Time

22:00 - 01:00

Cost

лв50

Labels

Postponed

(ОТЛОЖЕН) FSB – 14 и 15 май 2021 – Sofia Live Club

Приятели, с голямо съжаление, но с огромна надежда, че ще дойде този ден, отлагаме концерта от 13 ноември за 14 май 2021!
Благодарим, че подкрепяте, както нас, така и хубавата българска музика!
Не върнахте билетите си и заедно с нас се надявахте, че скоро пак ще се прегърнем…
Все пак, ние вярваме, че този ден ще дойде и отново ще бъдем с ВАС, в едно по-добро и спокойно време!
* Билетите важат без презаверка, но при желание да ги върнете ще имате тази възможност от касите и мястото, от което са закупени!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

===

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят на следния адрес – Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата (Спиди или Еконт, ул.Тодорини кукли 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

=== След огромния интерес и бързо разпродадената дата за първия клубен концерт на група ФСБ, Sofia Live Club обявява втора дата – 4 април! 3 и 4 април 2020, Sofia Live Club ФСБ – легендарните рок музиканти се събират за първи клубен концерт след повече от 40 години творческа дейност. Датите са 3 и 4 април, а мястото – Sofia Live Club! Единствената българска група с награда “Грами” ще се качи на сцената на най-добрия клуб за музика на живо у нас. Поканата е отправена от Sofia Live Club, а събитието ще е ексклузивно и дълго чакано. Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и са в ограничен брой. ФСБ е създадена през 1975 година от трима музиканти, току-що завършили Музикалната академия и поели по пътя на своите музикални идеи и мечти. Румен Бояджиев – синтесайзъри и вокал, Константин Цеков – клавишни и вокал и Александър Бахаров – бас китара и вокал, са пионерите на прогресив рока в България, оставили ярка следа в популярната музикална култура у нас. През 1979 година триото става квинтет с привличането на Иван Лечев – китара и цигулка и Петър Славов – барабани и се превръща в символ на висок професионализъм и в най-атрактивната българска концертна група, следвана възторжено от вече четири поколения почитатели. След многобройни издадени сингли и албуми, хиляди концерти, участия в световни рок фестивали, рок клубове, филми и музикални програми, музиката на ФСБ звучи все така актуално, не губи своята значимост и послание. През годините музикантите получават много престижни музикални награди, които продължават да доказват твърдението, че са все така “Високо, високо, високо” … През 1990 година получават и статуетката на наградите “Грами” ( съвместно с Хосе Фелисиано ). Днес, отново трио, Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев триумфират на концертната сцена със своя неподражаем музикален почерк. “ Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим! Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности и се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!” Концертът в Sofia Live Club ще задоволи жаждата за музиката, която бе създаване назад във времето, но продължава да звучи все така вдъхновяващо и магично. Билети в продажба в мрежата на Eventim и билетните каси на цена 50 лева от 12.00 часа на 9 декември 2019! * Билети на място няма да се продават. Събитието е без резервации и се препоръчва по-ранното пристигане в клуба! Врати: 20.30 Начало: 22.00

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

error: Alert: Content is protected !!