21.7 C
Sofia
Saturday, June 19, 2021
Home Events Графа – 14, 15 ,16 и 17 юли 2020 – стадион “Юнак”, София

Графа – 14, 15 ,16 и 17 юли 2020 – стадион “Юнак”, София

С огромна радост Ви съобщаваме, че през лятото на 2020 година ще се състоят не един, а четири концерта на Графа на стадион “Юнак” (София).
През последните няколко месеца всички минахме през трудни моменти и много изпитания, а вярата, че ще се срещнем това лято, ни даваше сили и смисъл.
Графа и ние от Монте Мюзик, наблюдавахме развитието на ситуацията отблизо и в момента, в който се появи възможност за организирането на събития на открито, заработихме здраво, за да препланираме концертната си програма.
Вълнуваме се безкрайно и повече отвсякога нямаме търпение да ви видим пред сцената.
Отговорността ни към Вас и Вашето здраве изискваха да направим промяна в плана (колко необичайно за 2020).
Представяме Ви новия план и нямаме търпение да се включите в него:
1. Избрахме дати за концерти в средата на юли.
2. Ще направим 4 концерта на стадион “Юнак” (София), който е по-компактен и по този начин ще регулираме лесно пропускателния режим, няма да позволим струпване на твърде много хора и ще се погрижим всички да се чуствате уютно и спокойно по време на концертите.
3. Намерихме начин да презаверим билетите Ви от стадион “Българска армия” и те да важат за новите дати при минимум усилия от Ваша страна.
4. Ако нямате билет – имайте търпение, от 14 юни стартира продажбата на билети за новите дати.
Ето как да презаверите вече закупените билети за стадион “Българска армия”:
– до 12 юни 2020 имате възможност да презаверите Вашите билети за една от новите дати – 14, 15 ,16 и 17 юли 2020.
– единственото, което трябва да направите е да снимате /сканирате билетите си и да ги изпратите на info@eventim.bg. Не пропускайте да напишете избраната от Вас дата!
– ще получите обратен мейл с билет с нулева стойност, на който ще са написани новите Ви места. Обърнете внимание, че новият билет е print@home и важи само в комплект с първоначално закупения билет за стадион “Българска армия”. Не забравяйте да го принтирате преди да тръгнете към концерта, както и да вземете стария билет.
– ако все пак датите не Ви позволяват да посетите концертите на 14, 15, 16, 17 юли (надяваме се да успеете да съчетаете новите дати с плановете си за лятото), остава опцията да ги върнете на местата, от които сте ги закупили. Ако билетът Ви е закупен от сайта на Ивентим, изпратете го сниман/сканиран на info@eventim.bg. Стойността му ще бъде възстановена по банковата Ви сметка. Срокът е същия – 12 юни 2020.
Допълваме, че дори и да не успеете да релокирате билетите си, закупените за “Българска армия”, те важат за всеки един от концертите на стадион “Юнак” на 14, 15,16 и 17 юли 2020 година.
Молбата ни е да не оставяте всичко за последния момент, защото ситуацията изисква повече отвсякога да бъдем внимателни, подготвени предварително и когато застанем пред концертната сцена, да мислим единствено за предстоящия дългоочакван концерт на Графа.
Не се притеснявайте да ни безпокоите и задавате допълнителни въпроси!
Бъдете здрави!
Екип Монте

The event is finished.

Tags:

Date

14 Jul 2020
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Location

Стадион "Юнак"
Стадион “Юнак”, Bulevard "Evlogi i Hristo Georgiev", Sofia, Bulgaria
Category

Next Event

Weather

Light rain
Light rain
20 °C
Wind: 11 KPH
Humidity: 88 %
Feels like: 20 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!