-5 C
Sofia
Sunday, January 17, 2021
Home Events Grandmaster Flash – 5 април 2019 – Music Jam, София

Date

05 Apr 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Grandmaster Flash – 5 април 2019 – Music Jam, София

5 април, петък – Grandmaster Flash (САЩ) За цялата многомилионна хип-хоп общност по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда. Влиянието му обаче далеч надхвърля рапа и хип-хопа и това личи дори само във факта, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп артисти, приети в Rock & Roll Hall of Fame (през 2007 г.). Grandmaster Flash e влязъл в историята с много иновации. Считан е за баща на някои от фундаменталните диджейски техники като cutting, scratching и mixing. В новия милениум Флаш не намалява темпото нито за миг. През 2008 излизат меоарите му – “The Adventures of Grandmaster Flash: My Life, My Beats”, той води седмично шоу по Sirius Satellite Radio, и продължава да печели признание и награди. Днес Флаш продължава да е много активен – както в студиото, така и с клубни изяви, и участия в големи фестивали на открито. Аудио-визуалното шоу, с което идва в София, e с епичното заглавие HIP HOP. People, Places & Things. The visual experience и прави цяло пътуване през стилове, жанрове, имена и влияния, които са изградили сложния бленд на неговия индивидуален звук.

Подгряващи: DJ Stancho и DJ Marti G

DJ Stancho е един от най-популярните хип-хоп продуценти в България. Той постява началото на първото българско списание за хип-хоп „Нокаут“. DJ Stancho е продуцент на имена като Спенс и Слим, македонците Skopie Via Sofia, Димна завеса, Колумбиеца и Мъглата и други.

DJ Marti G е сред най-популярните ретро диджеи в България. Бил е съпорт на едни от най- известните хип-хоп, диско и поп изпълнители като RZA от Wu Tang Clan, Onyx, Gypsy Kings, Snoop Dogg и други. 2010 и 2011 му донесоха признанието на феновете – Best Retro DJ of The Year – награди, които заслужено попаднаха в неговите ръце.

Билетите ще бъдат в продажба на: 15 март (петък) 2019, в 10:00 часа и могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg, офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба. Скъпи приятели, ако закупите VIP билет или седящо място в клуб MUSIC JAM, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си!

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!