22 C
Sofia
Thursday, May 6, 2021
Home Events Grandmaster Flash – 5 април 2019 – Music Jam, София

Grandmaster Flash – 5 април 2019 – Music Jam, София

5 април, петък – Grandmaster Flash (САЩ) За цялата многомилионна хип-хоп общност по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда. Влиянието му обаче далеч надхвърля рапа и хип-хопа и това личи дори само във факта, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп артисти, приети в Rock & Roll Hall of Fame (през 2007 г.). Grandmaster Flash e влязъл в историята с много иновации. Считан е за баща на някои от фундаменталните диджейски техники като cutting, scratching и mixing. В новия милениум Флаш не намалява темпото нито за миг. През 2008 излизат меоарите му – “The Adventures of Grandmaster Flash: My Life, My Beats”, той води седмично шоу по Sirius Satellite Radio, и продължава да печели признание и награди. Днес Флаш продължава да е много активен – както в студиото, така и с клубни изяви, и участия в големи фестивали на открито. Аудио-визуалното шоу, с което идва в София, e с епичното заглавие HIP HOP. People, Places & Things. The visual experience и прави цяло пътуване през стилове, жанрове, имена и влияния, които са изградили сложния бленд на неговия индивидуален звук.

Подгряващи: DJ Stancho и DJ Marti G

DJ Stancho е един от най-популярните хип-хоп продуценти в България. Той постява началото на първото българско списание за хип-хоп „Нокаут“. DJ Stancho е продуцент на имена като Спенс и Слим, македонците Skopie Via Sofia, Димна завеса, Колумбиеца и Мъглата и други.

DJ Marti G е сред най-популярните ретро диджеи в България. Бил е съпорт на едни от най- известните хип-хоп, диско и поп изпълнители като RZA от Wu Tang Clan, Onyx, Gypsy Kings, Snoop Dogg и други. 2010 и 2011 му донесоха признанието на феновете – Best Retro DJ of The Year – награди, които заслужено попаднаха в неговите ръце.

Билетите ще бъдат в продажба на: 15 март (петък) 2019, в 10:00 часа и могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg, офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба. Скъпи приятели, ако закупите VIP билет или седящо място в клуб MUSIC JAM, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си!

The event is finished.

Date

05 Apr 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

More Info

Read More
Music Jam Club

Location

Music Jam Club
ul.
Website
https://musicjam.bg/bg/

Централно място в сърцето на града, голяма, истинска концертна сцена, високи тавани, първокласно озвучаване, осветление и климатизация, капацитет до 1000 човека (на три нива) – това са само няколко от причините да заявим, че MUSIC JAM предлага най-пълноценното клубно изживяване с музика на живо в София! Запазете адреса на нашия уебсайт и го посещавайте често за информация около интересния списък от чужди и български артисти, които ще забиват в клуба, както и за различните тематични партита, промоции и други събития, които никога няма да ви оставят да скучаете!

Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/

SME е най-голямата компания за организация на концерти в България

REGISTER

Weather

Partly cloudy
Partly cloudy
21 °C
Wind: 19 KPH
Humidity: 35 %
Feels like: 21 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!