0.3 C
Sofia
Sunday, March 7, 2021
Home Events (CANCELLED) Gwendydd & This Burning Day – 26 юни 2020 – Рок бар “Fans”, София

Date

26 Jun 2020
Expired!

Time

22:00 - 01:00

Labels

Cancelled

(CANCELLED) Gwendydd & This Burning Day – 26 юни 2020 – Рок бар “Fans”, София

Скъпи приятели! Току-що получихме много неприятна новина! Концертът ни с This Burning Day тази вечер в ROCK BAR FANS се отменя! Причината, разбира се, е обстановката около COVID-19, както и упреци срещу бара, че не се спазват мерките за сигурност. Винаги сме били в добри отношения с FANS и искаме това да бъде така и занапред. Затова ще се съобразим.
===
След продължителната тишина на родната сцена е време тя да се завърне към живот.
Общият концерт на родните метъл банди Gwendydd и This Burning Day ще се проведе на 26ти юни (петък) с начален час 22 часа в софийския рок бар “Fans” със специалното участие на DJ PopCoRe.
Gwendydd са млада и бързо развиваща се метъл група от София с преобладаващо женско присъствие. Създадени са през 2018 и вече имат два реализирани сингъла – “The Nightmare Ends Tomorrow” и “Suicide”.
Дебютният им албум “Human Nature” , който съдържа 10 трака пълни със сурова емоция без рамки, излиза на 30ти март 2020 година. Те не спират да творят, така че освен песните от новия албум ще можете да чуете и нови парчета.
This Burning Day е алтернативна метълкор/джент банда от София, сформирана в началото на 2011г.
През март 2016 издават дебютното си EP озаглавено “Elemental“, предшествано от видео продукциите към синглите “A Former Life” и “If You Feel The Same“.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!