Home Events - RockTheNight.eu Ian Paice & Purpendicular – 28 септември 2023 – Pirotska 5 Event Center, София

Ian Paice & Purpendicular – 28 септември 2023 – Pirotska 5 Event Center, София

За нас е изключително удоволствие да обявим ексклузивен за град София концерт на легендарният барабанист Ian Paice от Deep Purple и неговата група Purpendicular!

Събитието, уговорено в последния момент като специален жест към софийската публика, ще се състои на 28-ти Септември 2023 от 20:00 часа в Ивент Център Пиротска 5

Легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България за минитурне с проекта си Purpendicular, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо!

На концертът ще бъдат представени песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock, някои класики на групата, преминавайки през всички етапи от дългогодишната им кариера. Ще бъдат представени и композиции от ранните години от творчеството на Whitesnake, заедно с няколко песни от последния албум на Purpendicular

Ian Paice е един от малкото концертиращи класици в рок музиката, като едновременно с този статут остава на познатото ни супер ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти за всички времена от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил “Суинг-Рок”, правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рокмузиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Мястото на провеждане е избрано специално от мениджмънта на Ian Paice, с цел едно неповторимо бутиково-интимно преживяване!

Вратите за събитието ще бъдат отворени час по-рано.

Лимитиран брой билети във ВИП зоната на центъра са на цена 110 лева! Барът в зоната предлагащ избрани напитки на атрактивни цени също ще бъде на разположение!

В основната зала на комплекса цените на билетите са с цена 80 лева.

The event is finished.

Date

28 сеп. 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:00

More Info

Билети
Pirotska 5 Event Center

Location

Pirotska 5 Event Center
Pirotska 5 str., Sofia, Bulgaria, 1000
Category

Next Event

Weather

Слънчево
Слънчево
18 °C
Wind: 4 KPH
Humidity: 49 %
Feels like: 18 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!