2.8 C
София
събота, март 25, 2023
Home Events - RockTheNight.eu Ildaruni – 20 май 2022 – Live & Loud, София

Ildaruni – 20 май 2022 – Live & Loud, София

Концерт на Ildaruni (Pagan Black Metal, AM), Freija и Black:l в клуб Live & Loud, София

Ildaruni са от Армения и свирят смесица от безмилостен, интензивен блек метъл и старинни фолклорни мелодии, забравени от незапомнени времена. Лирическите теми изследват исторически висини на една отминала епоха и езотеричното разбиране на древния езически окултизъм. Зловещият пламък сега гори по-силно и групата е готова да отприщи своите дългоочаквани загадъчни заклинания.

Freija е Nordic Folk/Pagan група от Пловдив, България. Репертоарът на Freija пресъздава скандинавски фолклорни песни, кавъри на Wardruna и други скандинавски групи, както и съвременни песни в същата тематика. Групата създава и свои авторски композиции на норвежки и фински, като отново възпява митичните истории на богове и същества от викингските саги. Freija ще разпръсне Северното сияние с древни сказания и ритуали в една епична битка за Валхала, като даде нов живот на някои забравени сюжети и ценности от миналото.

Black:I са създадени през март 2020 година от членове на Scolos и Dimholt. Дебютират с първия си албум Poh’r odt Graah месец по-късно. Към момента групата е активна и работи върху втори албум. За есента имат един потвърден концерт – с Impaled Nazarene и Bolg, като този ще е първо излизане пред публика.

Датата на събитието е 20-ти май. Начало 21:00 ч. Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 15 лв.

The event is finished.

Date

20 май 2022
Expired!

Time

21:00 - 23:55
Live & Loud

Location

Live & Loud
ул. „Позитано“ 8, Sofia, Bulgaria
Category
Live & Loud

Organizer

Live & Loud
Phone
087 684 2283
Email
info@liveandloud.net
Website
http://liveandloud.net/

Weather

Лека мъгла
Лека мъгла
3 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 93 %
Feels like: 3 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!