24.8 C
Sofia
Friday, May 27, 2022
Home Events Iron Maiden – 24 may 2022 – Stark Arena, Belgrade (RS)

Iron Maiden – 24 may 2022 – Stark Arena, Belgrade (RS)

💥💥💥 IRON MAIDEN NAJAVLJUJU JOŠ ŠEST EVROPSKIH KONCERATA NA TURNEJI “LEGACY OF THE BEAST 2022” UKLJUČUJUĆI I KONCERT U BEOGRADSKOJ ŠTARK ARENI 24. MAJA. 💥💥💥
JOŠ SPEKTAKULARNIJI PROSLAVLJENI ŠOU
🎫 ULAZNICE U PRODAJI OD 6. DECEMBRA, 10 ČASOVA
IRON MAIDEN su svojoj turneji “Legacy Of The Beast 2022” dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj Štark Areni, 24. maja. Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10:00 časova preko https://new.tickets.rs/event/iron_maiden_1200 . Kao i uvek, biće organizovana ekskluzivna pretprodaja za članove fan kluba Iron Maiden. Specijalni gosti koncerta u Beogradu biće “Lord Of The Lost”.
Šou je već videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su ocenili da je u pitanju najekstravagantniji i vizuelno najspektakularniji nastup u karijeri benda do sada, sa set listom višedecenijskih hitova, koji su favoriti njihovih brojnih obožavalaca. Bend će izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma “Senjutsu”. Iron Maiden je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, tako da će ovaj koncert biti jedinstvena prilika za fanove da prvi put čuju nove pesme uživo i da budu svedoci spektakularnog koncerta u Štark Areni.
Menadžer Iron Maiden-a Rod Smallwood je izjavio: „Sledeće godine ćemo konačno moći da nastupimo na velikim evropskim stadionima i arenama i realizujemo turneju “Legacy of the Beast”, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. godinu i od tada je dva puta odlagana! Oduševljeni smo što ćemo moći da sviramo u nekim od velikih gradova istočne Evrope, uključujući i Ukrajinu gde nikada nismo nastupali. Napravićemo neke izmene u produkciji i set listi kako bismo uključili i pesme sa našeg novog albuma “Senjutsu”, što će turneju “Legacy Of The Beast” učiniti još uzbudljivijom i spektakularnijom od proslavljenog originalnog šoua, ali možete biti sigurni da ćemo svakako svirati sve „hitove“ i da ćete videti ključne elemente originalne turneje kao što su Spitfajer, Ikar, Hell, bacače plamena, pirotehniku i ostalo! Ali mi ćemo to još malo protresti i Trooper Eddie će imati ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu „svetu“ koji ćemo dočarati.”
Maiden-ov vokal Bruce Dickinson dodaje: „Zaista se radujemo našem povratku u Evropu sledeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Ceo bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo! ”
Potpuna lista novih evropskih gradova i datuma je:
22. maj, Hrvatska, Zagreb, Arena
24. maj, Srbija, Beograd, Štark Arena
26. maj Rumunija, Bukurešt, Romexpo Outdoor
29. maj Ukrajina, Kijev, VDNG
13. juli Bugarska, Sofija, Arena Armeec
16. juli Grčka, Atina, Stadion Olympic
Kompletnu listu svih evropskih gradova i datuma na turneji “Legacy Of The Beast 2022” možete pogledati na www.ironmaiden.com
Produkcija i set lista turneje “Legacy of the Beast” inspirisana je istoimenom besplatnom mobilnom igricom, koja je dostupna na iOS i Android platformama na www.ironmaiden.com/play
Ulaznice za spektakl koji IRON MAIDEN priprema za beogradsku publiku mogu se kupiti od ponedeljka, 6. decembra od 10 časova po cenama od 3.900 do 6.900 dinara.

The event is finished.

Date

24 May 2022
Expired!

Time

19:30 - 23:00

More Info

Tickets
Stark Arena, Belgrade

Location

Stark Arena, Belgrade
Stark Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevica, Belgrade, Serbia
Category
Charm Music

Organizer

Charm Music
Email
charmserbia@charm-music.eu
Website
http://www.charmenko.net
Tickets

Next Event

Weather

Sunny
Sunny
26 °C
Wind: 13 KPH
Humidity: 37 %
Feels like: 26 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!