fbpx
8 C
Sofia
Monday, October 26, 2020
Home Events Ishtar – 18 Октомври 2016 – НДК

Date

18 Oct 2016
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Ishtar – 18 Октомври 2016 – НДК

България ще бъде една от първите страни в Европа, които ще чуят на живо най-новия албум на световноизвестната етно изпълнителка Ищар. На 18 октомври любимката на българската публика ще излезе на сцената в зала 1 на НДК заедно с мултиинструменталния си бенд, за да изпее голяма част от чисто новите си композиции, както и най-популярните си парчета.

БИЛЕТИ: между 40 и 80 лв.
КУПЕТЕ ОНЛАЙН: http://bit.ly/IshtarSofia
ОТСТЪПКА 10 лв. за първите 300 бройки.
ВАЖНО: При закупуване на електронен билет, отскоро актуална е и опцията за бързо и лесно чекиране на входа на залата през мобилно устройство като алтернатива на разпечатване на пропуска.

Представено официално буквално преди броени дни, изданието BAILA е на музикалния пазар от 24 юни. То съдържа 12 трака, между които е и вече превърналият се в тотален хит сингъл A Paris. В традициите на ориенталския и джипси поп, парчето моментално завладява съзнанието и подканя за танци със своя заразяващ ритъм и лятно настроение.

Това е само малка част от целия цветен музикален микс, който изпълнителката от мултинационален произход е подготвила на своите фенове и с които утвърждава своето голямо завръщане.

Изпълняваща музика на арабски, израелски, френски, испански, английски и български, Ищар има продадени няколко милиона албума и множество световни хитове, между които “Last Kiss”, Habibi (Sawah), “C’est La Vie” – постижения, с които без съмнение заслужава титлата „Кралица на етно музиката“.

A Paris – официално видео
https://www.youtube.com/watch?v=g-UsKVuzXqA&feature=youtu.be

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!