fbpx
14 C
Sofia
Monday, October 26, 2020
Home Events Jean-Michel Jarre – 13 Ноември – Skopje, FYRoMacedonia

Date

13 Nov 2016
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Jean-Michel Jarre – 13 Ноември – Skopje, FYRoMacedonia

Кръстникът на електронната музика Jean-Michel Jarre ще посети с грандиозното си шоу Скопие. Концертът на 13 ноември в зала Вип Арена Борис Трайковски, организиран от Password Production, e по повод 18-ата годишнина на Taksirat Festival.

Датата в Македония е част от световното турне “Electronica”, което е първо от шест години насам. То стартира в началото на октомври, а преди това електронният корифей зарадва феновете си по летните фестивали в Европа. Обиколката е в подкрепа на последния му албум “Electronica”, втората част от който бе издадена през май тази година и в която участват имена от ранга на Pet Shop Boys, Primal Scream, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Hans Zimmer, Cyndi Lauper и др.

Jean-Michel Jarre е известен с изумителните си визуални представления, съчетани с най-новите дигитални технологии, гледани от милиони хора по целия свят. Новото шоу обещава поредното незабравимо музикално пътешествие, в което е включена музика от последната продукция “Electronica”, както и класически материал от албуми като “Oxygene” и “Equinoxe”.

Изпълнението на електронната музика по този мащабен начин в най-големите градове на света поставя рекорди, с които Jarre е вписан в книгата Гинес: между тях е концертът пред 2.5 милиона души в Париж, а по-късно в Москва пред 3.5 милиона души.

С уникалната си нова продукция, сега Jean-Michel Jarre ще посети Скопие. На всички зрители на шоуто на 13 ноември в зала Вип Арена Борис Трайковски със сигурност им предстои едно изключително музикално преживяване!

Билети за концерта на Jean-Michel Jarre в Скопие са в продажба в мрежата на Еventim и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!