Home Events - RockTheNight.eu Jeremy? – 16 септември 2023 – Aрена София (Столичен колодрум), София

Jeremy? – 16 септември 2023 – Aрена София (Столичен колодрум), София

От ъндърграунд обществата до масовата публика, дванайсет години инди рок бандата Jeremy? преобръща представите за българска музика, шоу и рокендрол, заради които не е необходимо да излизаш извън граница.

Сега те са готови за техния Голям концерт на 16 септември, Арена София (Колодрум) в Борисовата градина. Билетите за него влизат в продажба днес в мрежата на ticketstation.bg.

Екипът на Строежа, който винаги е подкрепял групата Jeremy? и Fest Team, промоутърската компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души на година и която организира на най-големите музикални събития и фестивали в България, обединяват усилия, за да покажат, че българските артисти заслужават сцени с мащаба и блясъка на чуждестранните.

В музикалната история на българската инди рок банда има върхове като споделянето на една сцена с Queen и Arctic Monkeys, приз “Кристална лира”, тройна награда в конкурса “Пролет” на БНР”, специална награда в класацията БНР ТОП 20 за най-дълго задържала се песен на първо място. Jeremy? са и първата група от България, която печели златен медал в конкурса International Songwriting Competition. Jeremy? Имат реализирани няколко европейски турнета, ежегодни турнета в страната, свирили са на едни от най-значимите фестивали като EXIT, Serbia, Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen, Nederland, Camden Rocks, London UK, Expo Beats Festival, Dubai, Rock For People, Pilsen Czechia. 

Най-голяма популярност в България придобиват с песните си Fake Fruits, Hope, Go Or Fall и с дуета на български език с легендарния Кирил Маричков – Не си сам. 

На сцената на Арена София (Колодрум) на 16 септември ще се качат Ерсин МустафовТашо Колев, Росен Ватев и Красимир Тодоров, за да докажат, че музиката от България днес може да накара феновете да се чувстват част от света.

Пълнокръвно rock and roll шоу, което публиката заслужава да види от българска група. 

Събитието във фейсбук е тук. Продажбата на билети за концерта на Jeremy? в София на 16 септември стартира днес в 11:00 от 33 лв. в мрежата на Ticketstation като цената им ще покачва с изчерпването на всяка категория.

Следвайте Jeremy? във FacebookYouTubeInstagramSpotify.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bgticketstation.bg и в социалните мрежи.

The event is finished.

Date

16 сеп. 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:00

More Info

Билети
Арена София (Столичен Колодрум Сердика)

Location

Арена София (Столичен Колодрум Сердика)
Website
https://arenasofia.com/
Category
Строежа

Organizer

Строежа
Phone
+359 885 974 666
Email
stroeja@abv.bg
Website
http://www.stroeja.com/

Other Organizers

Fest Team
Fest Team
Email
info@festteam.bg
Website
https://festteam.bg/

Fest Team е развлекателна и промоутърска компания, предлагаща музикални стратегии и решения. Със събития на живо и многогодишен опит в създаването на цифрово и социално съдържание, ние можем да изградим и предоставим 360-градусови програми на нашите партньори, посредством които да бъде предадено тяхното послание. Качеството на нашата работа се разпознава във фестивали като Spice Music Festival, Hills of Rock, Spirit of Burgas, Fanta Dance Festival.

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!