15.8 C
София
вторник, май 30, 2023
Home Events - RockTheNight.eu Jeremy? – 4 април 2023 – Зала 1, НДК, София

Jeremy? – 4 април 2023 – Зала 1, НДК, София

Днес ще ви занимаем с необичайна за нас тема: Избори 2 април 2023.⁉️

Тя засяга всички ни, но освен самият акт на гласуване и избиране на пътя на нашата страна, има още нещо особено съдбоносно конкретно за нас, JEREMY?, и това е датата.

📌2 април 2023 – избори

📌4 април 2023 – датата на така планирания и желан от нас концерт в Зала 1 на НДК

Откровено казано, ако не беше локацията, няма какво да ни спре, защото избори или не – вие сте направили своя избор спрямо нас и това е от съществено значение. НО локацията е НДК.

⛔️След обявяването на датата за избори, от управата на НДК ни съобщиха, че събитията, планирани за седмицата около изборите, се отменят. ⛔️

Концертът ни на 4 април 2023 не може да се състои в НДК на тази дата. И никой нищо не може да направи, за да промени това. 😣😣😣😣😣

Обмисляхме всякакви варианти: да изберем нова дата на същото място, но крайно неудобна (според предложенията, които получихме от НДК), да сменим локация и това как ще се отрази на планираното шоу, на закупилите вече билети т.н.

🤦Истината е, че положението не е добро откъдето и да го погледнеш. Съдба или резултат от навързани несъзнателно действия и последици – реално без особено значение.

✅ Уверяваме ви – голям концерт на JEREMY? ЩЕ ИМА! ✅

✅Планът, по който работим в момента, е да го направим на стадион. След като не може да е в Зала 1, нека опитаме да го направим 🌳на открито 🌳и като многократно гледаните от нас концерти на любимите ни групи. Rock’n’Roll на стадион.🤘

✅Вече имаме фиксирана локация и работим по избор на дата. Съвсем скоро ще съобщим и двете.

Към този момент, най-важното е какво се случва с тези хора, които вече са купили билети?

Най-доброто е да върнете билетите. Основната причина е, че ценовите диапазони няма да има как да бъдат аналогични. Сегментирането на стадион (седнали, правостоящи) е различно от това в Зала 1 на НДК и както и да го мислим, всичко е твърде сложно, за да го предложим като валидна опция.

❤️‍🩹Съжаляваме, че именно най-верните ни фенове ще трябва да инвестират още от времето си заради нас, за да ги върнат към Ивентим по стандартния ред. В отделен поуст ще публикуваме и точните стъпки, има ги описани и на сайта им, ето тук. т. VIII, чл. 9 https://www.eventim.bg/bg/uslovija_za_polzvane/

NB❕Нещо важно ❕ Бихме искали поне минимално да се реваншираме. ❕Запазете си копие на билета, който сте купили – на телефон, разпечатан, както ви е удобно. При влизане на концерта срещу всеки показан билет ще подарим новия албум на CD.🤍

JEREMY? band

JEREMY? team

===

Както знаете планираме най-големия ни концерт до сега – в Зала 1 на Национален дворец на културата. Обявен е за 22.11.2022, хубава дата, симетрична…

☝️З̲а̲ с̲ъ̲ж̲а̲л̲е̲н̲и̲е̲ т̲о̲в̲а̲ н̲я̲м̲а̲ д̲а̲ б̲ъ̲д̲е̲ д̲а̲т̲а̲т̲а̲ н̲а̲ к̲о̲н̲ц̲е̲р̲т̲а̲.̲ Д̲о̲б̲р̲а̲т̲а̲ н̲о̲в̲и̲н̲а̲ е̲,̲ ч̲е̲ о̲т̲л̲а̲г̲а̲м̲е̲,̲ а̲ н̲е̲ о̲т̲м̲е̲н̲я̲м̲е̲ ш̲о̲у̲т̲о̲ з̲а̲
☝ ̲️̲0̲4̲ а̲п̲р̲и̲л̲ 2̲0̲2̲3̲.☝️

Бихме искали да знаете причините, дори и да са прозаични.

Отлагаме концерта, защото искаме да стане по-добре. Обещахме ви да го направим както го мечтаем. Обещахме ви да ни чуете и видите в цялост, същите, но нови. Или поне ние така си го представяме.

Но в момента сме далече от тази визия. Избора пред нас беше или да представим нещо наполовина или да се погледнем в очите и да си кажем, че по-добре да отложиш щастие, отколкото важен момент да премине между другото.

Новата дата вече е договорена с домакините ни от НДК, и договорите ни са фиксирани.

Тези от вас, които вече са купили билети – вие сте най-силния мотиватор. Благодарим ви от сърце и от сърце се надяваме да оправдаем всичкото очакване. Останете с нас. Важно е да знаете, че винаги може да вземете друго решение и да върнете билетите си по стандартния ред, ние ще ви разберем.

На тези, които още не са купили билети – направете го. Това е нещото, което едновременно е най-добрия начин да ни помогнете и да ни зарадвате. Да знаем, че не сме забравени и че искате колкото нас да случим този концерт.

Колкото и каквото и да ни коства.

Нова дата за концерта ни в НДК: 04.04.2023
Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/632375164924265

Билети: Eventim.bg – 20/35/40/45 лв.
Оркестрина – 60 лв. – само 100 билета.
https://www.eventim.bg/…/jeremy-new-album-premiere

Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември”, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Orange.bg, Orance Center, Usit Colours, escape room Mentalist – ЦУМ, магазини На Тъмно, книжарница „На спирката”, Mental Syndicate, Duende Travel София, книжарница „Бард, Арена Армеец, Строежа, Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията.

===

Премиера на новия албум на Jeremy? в Зала 1, НДК, София, 22.11. 2022

https://www.eventim.bg/…/jeremy-new-album…/event.html

Купете билети сега! Ето няколко причини защо

🐋Това е най-големият концерт на Jeremy?? досега
⌛️Ще представим новия си албум, който, честно казано и вие, но и ние, очакваме от толкова време
🤩Ще го превърнем в напълно ново шоу
👫👬👭Ще работим с екип за концепция, дизайн, сценография, светлинно шоу, разбира се звук и всеки детайл, за да осъществим визията си и за да ви поднесем нещо, което е наистина изключително
⭐️С нас на сцената ще излязат специални гости. Специални, не само заради приятелството и това, че са наши съмишленици, но и защото всеки един от тях е някого, на когото се възхищаваме като артист, творец, изпълнител и личност.

Изминаха 4 години от последната премиера на Jeremy? II, последните от тях бяха особено предизвикателни. През всички години от излизането на първия ни видео сингъл, последван от още три, издаването на първия ни албум, изминахме много път, буквално и преносно.
Дали всичко това ни отведе някъде? Елате и вижте сами.
Защо е важно за нас да купите билети още сега? Защото това ще ни покаже, че и вие имате необходимост от подобно събитие, колкото и ние. И това ще ни дава криле, сила и смелост да се справим в следващите няколко месеца. Има да се случва толкова много!
Очаквайте скоро още информация. Името на албума, втория видео сингъл от него. Визията и цялата концепция. Специалните гости, които ще бъдат с нас там на сцената. Всичко. Малко по малко от днес, до 22.11.2022.
Бъдете тук сега, всеки ден и тогава, там с нас!
Искаме да усетим любовта ви, както никога до сега. Искаме да усетите нашата любов към музиката и вас, нашата публика, както никога до сега!
Елате! Купете билети сега, споделете събитието, за да ни помогнете да го разпространим. Поканете някого с вас. Чували сме много хубави истории, които започват с концерт на Jeremy?? 😉… А този ще бъде като никой друг до сега.

#jeremynewalbum
#jeremyNDKconcert
#jeremylive
#jeremyband

The event is finished.

Tags:

Date

04 апр. 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:00

More Info

Билети

Labels

Postponed
Национален дворец на културата

Location

Национален дворец на културата
Category
QR Code
error: Alert: Content is protected !!