14.9 C
Sofia
Monday, May 17, 2021
Home Events JFT & Dumbfound – 3 юли 2020 – Фабрика 126, София

JFT & Dumbfound – 3 юли 2020 – Фабрика 126, София

На третата вечер от поредицата „Метъл Фабрика“ гостуват JFT и Dumbfound. Специално включване ще направят и PSMK

  • На 3 юли като част от събитията под шапката „Метъл Фабрика“ ще свирят JFT и Dumbfound. И двете банди са от ново поколение – свежи, със собствен стил и виждане за сливането на стиловете в музиката. Звучат модерно и свирят за забавление.

Вече не им се седи на тихо, искат да ви срещнат и са подготвили специални сетове. И двете групи работят по нови албуми и това означава, че на представянето им в четвъртък следващата седмица ще чуем нови парчета преди да са издадени.

JFT имат разчупен стил – смесват пънк, хардккор и рап. Запознайте се с музиката им на профила им в spotify (https://open.spotify.com/artist/0TGlVxXaTIn7Zjp9gGbhWr) и имайте наум, че те я правят „не заради славата и каквото и да било, а заради взаимоотношенията с хората“ сиреч намират смисъл в съществуването на бандата най-вече в свиренето на живо.

Алтернативните Dumbfound също интегрират елементи от различни стилове в музиката си – ню метъл, гръндж, пост-рок… и залагат на грууви мелодии и на визиите. Както самите те казват: „Крайната цел е пълно аудио-визуално потапяне на сетивата в обширния вътрешен свят на Dumbfound, привидно осеян с противоречия, но в основата си обединен от движещата сила на по детски чистата идея – да се изразяваме без задръжки.“ Можете да чуете дебютния им албум „Eat“ от 2017г. във всички стрийминг платформи.

Билети Ранно Пиле 10лв.
Стандартни Билети 12лв.

Билети онлайн: https://bit.ly/MetalFactory03July
На каса; магазин НА ТЪМНО
Наложен платеж: 0886 126 995

The event is finished.

Date

03 Jul 2020
Expired!

Time

19:00 - 23:00

Location

Фабрика 126
Фабрика 126, bulevard "Knyaginya Maria Luiza", Sofia, Bulgaria
Category
EventEase

Organizer

EventEase
Phone
088 633 3367
Email
pr@eventease.org
Website
http://eventease.org/

Music Events

Next Event

Weather

Light rain
Light rain
14 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 94 %
Feels like: 14 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!