fbpx
7 C
Sofia
Sunday, November 1, 2020
Home Events Joliette (MX), Rutka Laskier (CZ), Brond – 16 юли 2018 – Grindhouse

Date

16 Jul 2018
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв10

Joliette (MX), Rutka Laskier (CZ), Brond – 16 юли 2018 – Grindhouse

Една мексиканска банда, една чешка и родните Brond ще забият следващия понеделник (16 юли) на рампата в софийския скейтборд клуб “Grindhouse”.

В Мексико има много луди хардкор банди, а Joliette не са изключение. Експлозивна смес от метълкор от началото на 2000-те, смазващи траш рифове и свежи скриймо влияния правят Joliette една от най-интересни банди, които ще видим тази година. Както казват от It Djents в тяхно ревю: “I can only imagine how many objects, both musical and nonmusical, get smashed at a Joliette show.”
Към балканските дати на Joliette се присъединяват и чехите Rutka Laskier. Напрежението в музиката им е постигнато с пространствен ембиънт шум, но след като гигантската вълна от звук се разбие в брега ще трябва бързо да се настроите за пост-хардкор/скриймо, на ръба между мелодията и хаоса.
Във времена, в които бандите се палят повече от егобоксове и вехти, заучени пози на сцената, BROND наистина врят и кипят от ексползивна енергия. Четирима музиканти, четири вокала, маниакална ритъм секция и музикален хаос, който лъха на Fugazi, Melvins и Аt The Drive-In, ако живееха в луксозен софийски квартал. С нов албум, прясно овършал клубове из цяла Европа и готов за родните фестивали, Brond изскачат на рампата в Grindhouse, за да ни питат лично “Кво бе, брато?”
16 юли в Grindhouse (Цариградско шосе 73). Началният час е 20:00, а входът 10 лева.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!