fbpx
12.9 C
Sofia
Tuesday, October 27, 2020
Home Events Katatonia & Orchestra – 22 Септември 2016 – Античен Театър Пловдив

Date

22 Sep 2016
Expired!

Time

20:00 - 22:30

Katatonia & Orchestra – 22 Септември 2016 – Античен Театър Пловдив

KATATONIA ще свирят в Пловдив на 22 септември 2016 в шестото издание на музикалния форум Sounds of The Ages.
Култовата шведска формация ще представи един уникален спектакъл във вълшебната атмосфера на Античния театър.

В първата част от шоуто, KATATONIA ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян. Това ще бъдат всички песни от албума ‘The Great Cold Distance’ по повод 10-ата годишнина от неговото илизане.

Във втората част на концерта, KATATONIA ще излязат сами на сцената, за да представят парчета от най-новото си произведение – ‘The Fall Of Hearts’, което ще бъде издадено на 20 май от Peaceville, както и още перли от своята дискография.

Концертът отново се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото. Ден след това, на 23 септември ще гледаме най-нашумелите звезди на Испания – MACACO.

Междувременно, KATATONIA ще издадат и най-новия си албум – ‘The Fall of Hearts’. Той излиза на 20 май от Peaceville Records.

БИЛЕТИ за концерта на KATATONIA с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) вече се продават в системата на http://www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Деца до 7 години влизат без билет, но трябва да стоят в родителите си.

Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!