-3.2 C
Sofia
Tuesday, January 19, 2021
Home Events Kazka – 27 март 2019 – Music Jam, София

Date

27 Mar 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

лв30-60

Kazka – 27 март 2019 – Music Jam, София

Триото тръгва на първо световно турне, включващо и София

Най-големият украински пробив в международните музикални класации и радиоефир, триото KAZKA, започва първото си световно турне, включващо голяма част от Европа, Северна Америка и… София – където те ще бъдат НАЙ-ПЪРВАТА ГРУПА, официално открила най-новия столичен музикален клуб: MUSIC JAM!

KAZKA е поп сензация в буквалния смисъл на думата… талантливата млада формация стана не само първата украинско-говореща група, влязла в Топ-10 по глобални тегления от платформата Shazam; но и в Топ-100 най-добри клипове в YouTube! Подобно на ярък метеорит, KAZKA избухна на музикалната сцена и веднага завладя всички с уникалните си песни, превъзходните вокали на певицата Саша и интересните, драматични текстове за болка, радост, любов и съдба.

Каква музика изпълнява KAZKA?
Музиката на групата е интересен, своеобразен поп с елементи на електро-фолк и уърлд мюзик, а вокалите са изцяло на украински. Дебютът на албума KARMA се състои от десет чувствени песни за любов, разочарование, надежда и мечти. Големият им хит “PLAKALA” записа буквално зашеметяващи постижения: има над 120 милиона показвания в YouTube и водещи класации в Украйна, Латвия, България, Армения, Казахстан, Узбекистан, Беларус, Колумбия и други страни.

Начало: 21:00 ч.

Цени на билетите: 30 – 60 лв.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!