25.2 C
Sofia
Monday, September 21, 2020
Home Events Koop Oscar Orchestra – 18 май 2017 – Sofia Live Club

Date

18 May 2017
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв30-40

Koop Oscar Orchestra – 18 май 2017 – Sofia Live Club

Много групи звучат като KOOP, но KOOP звучат като никой друг!

Oscar Simonsson, композиторът и едната половина от култовото шведско дуо Koop, идва в България с новия си проект Koop Oscar Orchestra на 18 май в Sofia Live Club по покана на Nordic Soundscapes Bulgaria!

Koop успяват години наред да поддържат интереса на феновете на електро-джаз музиката. В последствие, почитателите им достигат милиони и шведската електронна банда разчупва стереотипите, че скандинавската музика не е предназначена за широката публика.
Koop се разпадат през 2009, оставяйки зад гърба си три албума – “Sons of Koop”, “Waltz for Koop” и “Koop Islands”, които значително повлияват върху развитието на електронната музика, а песента “Summer Sun” се превръща в едно от най-слушаните летни парчета за всички времена. Албумът Koop Islands достига до номер 1 в класацията на Billboard и скоростно печели вниманието на меломани от цял свят.

През 2015г. Oscar Simonsson се завръща официално към музиката и сцената, готов да представи продължението на Koop с чисто нов албум на 18 май в София.
Бандата му Koop Oscar Orchestra или просто КОО ще в в 7-членен състав и ще изпълни на живо най-ярките композиции на Koop, както и парчета от дебютния им албум, който предстои да чуем премиерно в една приказна скандинавска атмосфера поднесена от Nordic Soundscapes Bulgaria!

Билети Ранно Пиле: от 30/35лв. само в Магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/
Стандартни и Онлайн Билети от 33/40лв в НДК, ОМВ, На Тъмно к-ци Booktradiog и в мрежата на Ticketportal.bg

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!