Home Events - RockTheNight.eu Koza Mostra – 13 септември 2023 – Stroeja Open Air Music Bar, София

Koza Mostra – 13 септември 2023 – Stroeja Open Air Music Bar, София

Поради непредвидени обстоятелства концертът на гръцката група Koza Mostra ще се отложи за 13.09.2023г.

Билетите, закупени за 15.06.2023 г. ще важат за новата дата, без да има нужда от презаверяване.

Ако желаете да върнете закупения си билет може да го направите до 28.07.2023 г. и съответната сума ще ви бъде възстановена. Благодарим за разбирането!

Процедура за връщане на билети закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg:

Сумите за билетите се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

===

Изпълнителите на “Alcohol Is Free” обещават голям купон на открито в летния клуб Строежа

Една от най-влиятелните, успешни и забавни гръцки етно пънк ска хард рок банди – Koza Mostra пристига в България за концерт на 15 юни в летния клуб Строежа. Обичаната банда обещава на всички присъстващи, под открито небе, да си изкарат повече от добре в тяхната компания, в което едва ли някой се съмнява. Събитието ще бъде част от започналото преди броени дни от Баня Лука, актуално и доста наситено лятно турне на групата. В продължение на три месеца, гръцките фурии ще отвеят с лудата си енергия, здрави жици, тромпети и неподправено звучене, феновете си в големите градове на Европа. Те ще им припомнят – на живо и нагледно, весело и танцувално, едни от най-обичаните и закачливи свои парчета. Изпълнителите на култовото “Alcohol is free”, които за последно бяха на родна земя на миналогодишния Hills of Rock Sofia Edition, ще дадат изключително забавно начало на летния концертен живот у нас и обещават поне една мускулна треска на всеки посетил събитието!

Билетите за Koza Mostra в Stroeja Open Air Music Bar  на 15 ЮНИ се продават в системата на Eventim.bg и техните партньори, а цената им е 25 лв.

Koza Mostra се събират през 2012г. В Солун от Илиас Козас. За да убедят публиката, че всичко е възможно, те се включват в песенния конкурс Евровизия през 2013, където изпълняват именно “Alcohol is free”. Заедно с Агатон Иаковидес, един от най-известните изпълнители на гръцкия стил „ребетико“, групата стига до 6 място в Милмьо, Швеция и обявени за сензация се превръщат в една от най-любимите банди на цяла Европа.

Последвайте събитието във Facebook.

The event is finished.

Tags:

Date

13 сеп. 2023
Expired!

Time

20:00 - 22:30

More Info

Билети
Stroeja Open Air Music Bar

Location

Stroeja Open Air Music Bar
Sofia, Bul. Hristo & Evlogi Georgievi 38
Category
Строежа

Organizer

Строежа
Phone
+359 885 974 666
Email
stroeja@abv.bg
Website
http://www.stroeja.com/

Next Event

Weather

Слънчево
Слънчево
22 °C
Wind: 13 KPH
Humidity: 38 %
Feels like: 23 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!