2 C
Sofia
Thursday, February 25, 2021
Home Events Lamb – 27 ноември 2019 – Music Jam, София

Date

27 Nov 2019
Expired!

Time

21:00 - 02:00

Lamb – 27 ноември 2019 – Music Jam, София

Lamb се сформират през средата на 90-те години. Стилът им включва изключително добре съчетани различни музикални жанрове. Дуото от Манчестър е съставено от Lou Rhodes и Andy Barlow. За няколко години те се разделят – Lou прави няколко солови проекта, а Barlow продуцира други артисти. След завръщането им заедно на музикалната сцена, LAMB продължават работата по съвместни проекти, сред които албумите 5 (2011) и Backspace Unwind (2014)
Най-новият седми студиен албум на дуета The Secret of Letting Go излезе на пазара през април тази година. Впечатляващия глас на Lou Rhodes и невероятното съчетаване на стилове и ритъм превръща албума в истински шедьовър. 
Дуото споделя, че работата по албума е била наистина интересна: „The Secret of Letting Go не е най-лесният албум за създаване, но със сигуност е един от най-силните до момента. Вече знаем, че въпреки трудностите, с които се сблъскваме постоянно, винаги ги превъзмогваме и научаваме по нещо от всяка ситуация. Музиката е нашият език.“
Българската публика ще има възможността да се наслади на невероятните изпълнения на Lamb на 27 ноември 2019 в клуб Music Jam!

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!