14.9 C
Sofia
Monday, May 17, 2021
Home Events Leftfield (DJ Set) – 12 октомври 2019 – Music Jam, София
Leftfield

Leftfield (DJ Set) – 12 октомври 2019 – Music Jam, София

Leftfield – eдно много специално хаус/техно шоу в клуб Music Jam!

На 12 октомври, събота, британската техно легенда Нийл Барнс ще предложи на многобройните си фенове един много специален, клубен диджей сет, съчетал разнообразните му любими жанрове и парчета, плюс… някои изненади.
Leftfield е дуо, оригинално създадено от Нийл Барнс и Пол Дейли, които се прочуват като едни от най-авангардните артисти в модерната денс музика от 90-те години насам. Албумите им са сред най-влиятелните заглавия в електронния жанр за всички времена, а дебютът им, Leftism, е считан за една от най-авангардните творби в този стил.
През 2010 г. Нийл Барнс възобнови името Leftfield и пусна нов албум (Alternative Light Source), обикаляйки света с пълна група на живо. В същото време Нийл утвърждава репутацията си на топ диджей и колекционер на албуми, който разгръща модерни звукови оръжия за дансинга, разпродава всяка зала, в която свири, излиза като хедлайнер на фестивали и и създава невероятни изживявания със своите сетове.
За диджей сета, с който идва и в София, Нийл казва:
“Ще пускам еклектична гама от house/techno парчета в моите сетове. Постоянно откривам толкова много страхотни нови записи. Моите сетове търсят градиране на настроението и нагнетяване на енергията на дансинга – така че да се получи едно истинско пътешествие. И, от време на време, разбира се, хвърлям по някоя супер яка тупалка!”
Не е трудно да се предскаже, че съботната нощ на 12 октомври ще бъде… едно от онези незабравими музикални изживявания, които за клуб Music Jam вече се превръщат в стандарт.

БИЛЕТИ
Билетите за шоуто на Leftfield в Music Jam могат да бъдат закупени от: мрежата на Ивентим, както и онлайн на https://www.eventim.bg/bg/bileti/leftfield-sofi-club-music-jam-528419/event.html; в офиса на Sofia Music Enterprises; на касата на клуба.

The event is finished.

Date

12 Oct 2019
Expired!

Time

22:00 - 03:00

More Info

Read More
Music Jam Club

Location

Music Jam Club
ul.
Website
https://musicjam.bg/bg/

Централно място в сърцето на града, голяма, истинска концертна сцена, високи тавани, първокласно озвучаване, осветление и климатизация, капацитет до 1000 човека (на три нива) – това са само няколко от причините да заявим, че MUSIC JAM предлага най-пълноценното клубно изживяване с музика на живо в София! Запазете адреса на нашия уебсайт и го посещавайте често за информация около интересния списък от чужди и български артисти, които ще забиват в клуба, както и за различните тематични партита, промоции и други събития, които никога няма да ви оставят да скучаете!

Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/

SME е най-голямата компания за организация на концерти в България

REGISTER

Next Event

Weather

Light rain
Light rain
14 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 94 %
Feels like: 14 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!