5.8 C
Sofia
Thursday, March 4, 2021
Home Events Легендите – 19 Ноември 2016 – Joy Station, София

Date

19 Nov 2016
Expired!

Time

21:45 - 21:45

Легендите – 19 Ноември 2016 – Joy Station, София

„Легендите” отново ще зарадват многобройните си почитатели в София. Концертът, който е част от Националното турне за 2016-а на музикантите ще се състои на 19 ноември (събота) в Joy Station от 21:45 ч.

Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ освен, че ще представят незабравимито си рок шоу подготвят и специална изненада за феновете. Музикантите ще добавят в репертоара си и няколко „нови“ рок класики.

Те ще заемат достойно мястото си на сцената сред легендарните песни, които са останали в сърцата на четири поколения като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“.

Как ще бъдат представени, ще види единствено публиката в Joy Station. Част от грандиозния успех на рок епопеята се дължи точно на различното представяне на непреходните парчета, които звучат в оригинален аранжимент, но показват артистите в различна светлина – Данчо Караджов, изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров – в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg,Ticketpro.bg, верига магазини Фантастико, и на място в Joy Station.

Линк към Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-sofi-joy-station-438124/event.html?co=bgr

„Легендите“ във Facebook: https://www.facebook.com/TheLegendsBG

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!