14.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023
Home Events - RockTheNight.eu Легендите – 5 юли 2017 – Панчаревско езеро

Легендите – 5 юли 2017 – Панчаревско езеро

Магията на легендарните български рок песни ще оживее на открито в ресторант “Лебед”. Емблематичните музиканти от проект “Легендите” се събират за специален концерт на брега на Панчаревското езеро, на 5 юли 2017г.
Супергрупата „Легендите“, в чиито състав влизат Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Любо Киров, Митко Кърнев от D2, Константин Марков и Стенли от Тангра ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години. Перфектното сработване между шестима толкова различни, но доказали се с времето професионалисти, както и енергията от хубавата рок музика заразява публиката и създава незабравимото изживяване на всеки концерт на „Легендите“.
Обичаните от всички тотални хитове „Богатство“, „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Пак ще се прегърнем“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ ще прозвучат в оригиналните си аранжименти, но както винаги ще покажат артистите в различна светлина.
Билети за концерта в ресторант “Лебед” се продават в мрежата на Eventim.bg и на място в ресторанти “Лебед”, “Воденицата” и “Конфети”. Билетите на предварителна продажба са на цена от 35, 55 и 65 лева.

The event is finished.

Date

05 юли 2017
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв35-65

More Info

Read More

Location

Ресторант Лебед, Панчарево
Ресторант "Лебед", ulitsa "Samokovsko Shose", Панчарево, Bulgaria
Category

Next Event

Weather

Ясно
Ясно
11 °C
Wind: 9 KPH
Humidity: 87 %
Feels like: 11 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!