Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lord of the Dance: Dangerous Games – 21 юни 2019 – Зала 1, НДК

21 June @ 20:00 - 23:00 EEST

35 лв – 90 лв

Незабравимият спектакъл на Майкъл Флетли Lord of the Dance: Dangerous Games отново ще омагьоса българската публика на 21 юни 2019 година. Спектакълът ще се състои в зала 1 на НДК и е с начало 20 часа.

Билетите за Lord of the Dance: Dangerous Games влизат в продажба от 12ти ноемвпри в EPAYGO (www.epaygo.bg) и всички търговски обекти на EASYPAY. Ценовите категории са в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Премиерата на Lord of the Dance в Лондон е преди повече от две десетилетия, а през 2014 г. гениалният танцьор и режисьор на спектакъла Майкъл Флетли преработи шоуто, за да го превърне в още по-атрактивно от оригиналното представление.
Музиката на Lord of the Dance: Dangerous Games е композирана от Gerard Fahy и премиерата през 2014 година ознаменува 20 години от превръщането на Флетли в световна сензация.
Оттогава спектакълът триумфира по сцените из целия свят – Уест Енд, Бродуей, САЩ, Канада, Ирландия, Германия, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Мексико.
Lord of the Dance: Dangerous Games в момента е на турне в щатите, следват дати в Канада, а догодина ще се завърне отново в Европа.
Спектакълът продължава да вдъхновява публиката с невероятното съчетание на танци с музика, като преплита традициите и съвремието в една класическа приказка, пресъздадена на сцената от изключително талантлив екип от танцьори.
Шоуто не изостава и в техническо отношение – на сцената присъства огромен плосък екран, специални ефекти при осветлението, танцуващи роботи и акробати от световна величина.

Не пропускайте зрелищното шоу на Lord of the Dance: Dangerous Games на 21 юни 2019 година в зала 1 на НДК!!!

Details

Date:
21 June
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
35 лв – 90 лв
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/346633429237361/

Venue

Национален дворец на културата (НДК)
пл. България 1
Sofia, 1463 Bulgaria
Website:
http://ndk.bg/

Organizer

Loud Concerts
Email:
info@loudconcerts.bg
Website:
http://www.loudconcerts.com/