-2.1 C
Sofia
Wednesday, January 27, 2021
Home Events Mark Lanegan Band – 7 ноември 2017 – Dom omladine, Beograd

Date

07 Nov 2017
Expired!

Time

20:30 - 01:00

Mark Lanegan Band – 7 ноември 2017 – Dom omladine, Beograd

Pop Depression // Pop Depresija, Kišobran i Odlican hrcak imaju čast i zadovovoljstvo da najave koncert Mark Lanegan Band-a!

Legendarni pevač i nekadašnji lider kultnog sastava Screaming Trees, idol Kurta Cobaina, muzički otac Nirvani i Pearl Jam, omiljeni pevač svih drugih muzičara i za mnoge božanstvo grandža i Amerikane – jedinstveni Mark Lanegan – posle dve godine vraća se u Beograd!

Ulaznice su u prodaji na svim punktovima Eventima, blagajni Doma omladine Beograda, Gigstix-a, DD Tickets-a i online po sledećim cenama:

– 2200rsd do 31. avgusta
– 2500rsd od 1. septembra do 6. novembra
– 2800rsd na dan koncerta 7. novembra.

Mark Lanegan Band promoviše album “Gargoyle” koji je objavio krajem aprila i za koji je u prestižnoj muzičkoj štampi dobio neverovatne kritike (“Mojo” maksimalnih 5 zvezdica, “Uncut” 8/10).

Mark Lanegan je održao tri rasprodata koncerta u Domu omladine Beograda (2012, 2013, 2015), a ovog puta njegov koncert u Beogradu, uz nastup u Zagrebu dan ranije, jedini je u regionu. Njegova mešavina Amerikane, soula i bluza, rokenrola i spejs-disko zvuka jedinstvena je na celokupnoj muzičkoj sceni, a njegov vokal jedan je od najupečatljvijih u istoriji rokenrola: uz bok Džoniju Kešu, Leonardu Koenu i Nilu Jangu, njegovim velikim uzorima.

Ovog leta Mark Lanegan je svirao i sviraće na najvećim festivalima sveta (Primavera, Glastonbury), a posle toga kreće na veliku klupsku turneju.

Video:
Behive https://www.youtube.com/watch?v=I7JCndWHBRg
Live video: https://www.youtube.com/watch?v=5VjhJgFZ19o

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!