25 C
Sofia
Friday, May 7, 2021
Home Events Matisse and Sadko – 6 април 2019 – Music Jam, София

Matisse and Sadko – 6 април 2019 – Music Jam, София

Matisse & Sadko са международно признати музикални продуценти и диджеи, като зад артистичните псевдоними стоят двамата братя Александър и Юри. През цялата си кариера досега те смело експериментират в модерната денс музика и вече са създали многобройни хитове, впечатлили силно феновете на жанра в целия свят. Сътрудничили са си с артисти като Стив Анджело (“SLVR”), Тиесто (“Dawnbreaker”), Мартин Гарикс (“Break Through The Silence”, “Dragon”, “Together”, “Forever”). Определен акцент в кариерата на братята е тяхното сътрудничество през 2018 г. с легендата Тиесто, но суперлативи за тях не пестят и авторитети като Дейвид Гета и Дон Диабло. Няма съмнение, че бъдещето изглежда светло за братята и цифрите говорят сами за себе си: 150+ милиона пускания в Spotify и 2,5-3 милиона слушатели месечно в Spotify. Шоуто им в клуб Music Jam обещава една невероятна съботна вечер за многобройните фенове на денс и техно музиката!

Подгряващи: Stan & Moevv

Електронното дуо Stan & Moevv е създадено през 2015, като за кратко време става изключително популярно в България. Stan & Moevv представят електронната музика по един иновативен начин. Стилът на музиката им е предимно EDM.

Билетите ще бъдат в продажба на 15 Март (петък) 2019, в 10:00 часа и могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg, офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба. Важно! Скъпи приятели, ако закупите VIP билет или седящо място в клуб Music Jam, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си!

The event is finished.

Date

06 Apr 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

More Info

Read More
Music Jam Club

Location

Music Jam Club
ul.
Website
https://musicjam.bg/bg/

Централно място в сърцето на града, голяма, истинска концертна сцена, високи тавани, първокласно озвучаване, осветление и климатизация, капацитет до 1000 човека (на три нива) – това са само няколко от причините да заявим, че MUSIC JAM предлага най-пълноценното клубно изживяване с музика на живо в София! Запазете адреса на нашия уебсайт и го посещавайте често за информация около интересния списък от чужди и български артисти, които ще забиват в клуба, както и за различните тематични партита, промоции и други събития, които никога няма да ви оставят да скучаете!

Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/

SME е най-голямата компания за организация на концерти в България

REGISTER

Weather

Sunny
Sunny
23 °C
Wind: 17 KPH
Humidity: 29 %
Feels like: 25 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!