20.8 C
Sofia
Friday, September 17, 2021
Home Events Милена Славова – 25 септември 2021 – Joy Station, София

Милена Славова – 25 септември 2021 – Joy Station, София

Рок дамата на България представя новия си албум на 25 септември

25 септември ще бъде празник за феновете на Милена Славова – рок дамата на България избра Joy Station, за да представи за пръв път на живо новия си албум „Милена акустик“. Проектът е финализиран по време на пандемията, излезе в началото на лятото и включва 10 знакови парчета в аранжимент, който ще остави душите на публиката като разграден двор.  „Искам да жегна хората. Дали ще ги зарадвам, или ще ги натъжа с музиката си – важното е тя да въздейства, а не да минава като бял шум.“, споделя жената с бензин в кръвта и с непримиримост в гласа.

„Акустичния репертоар е опасна територия, защото за да се получи, песента трябва да има зарибяваща мелодия и смислен текст. Това за мен е най-важното като творец. Можеш ли да я запееш без никакъв инструмент, започне ли да те буди по някакъв начин текста, значи съм успяла. Иначе с компютърни програми можеш да създадеш чудеса без душа и стерилни еднодневки.“, категорична е Милена.

На сцената тя ще бъде подкрепена от вярната си банда в състав Явор Деспотов (китара), Станислав Георгиев (бас), Добромир Вълков (барабани). В селекцията на „Милена акустик“ попадат песни, които са свирени на живо акустично и през годините са доказали действието си на антидепресант и вдъхновител в едно. „Истина“ е направена само с пиано. „Неам нерви“ е в леко джаз вариант, а „Месо“ звучи в друго темпо, вкарана е гъдулка. Хората се кефят на този нов прочит. Сарказмът и честността ги докосват.“, казва певицата.В диска влизат още класики като „Ад“, „Защо“ и „няколко моторджийски химна“.

Билети за събитието вече се продават на касите на Фантастико, в мрежите на Eventim, Urbo, Ticketportal и на място в Joy Station.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

25 Sep 2021

Time

21:00 - 23:00
Joy Station

Location

Joy Station
Joy Station, ulitsa
Category
Joy Station

Organizer

Joy Station
Phone
+35928622967
Email
joy@joystation.bg
Website
http://joystation.bg/

Weather

Partly cloudy
Partly cloudy
20 °C
Wind: 11 KPH
Humidity: 83 %
Feels like: 20 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!