fbpx
10 C
Sofia
Thursday, October 29, 2020
Home Events Nightstalker – 9 ноември 2019 – Live & Loud,София

Date

09 Nov 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:59

Nightstalker – 9 ноември 2019 – Live & Loud,София

Не се опитвайте да слагате етикети на Nightstalker, това само ще ги ядоса. През годините са им поставяли какви ли не етикети. През 90-те бяха гръндж. След това бяха Stoner Rock. И никога не ги наричайте гръцка рок група. Те свирят рок музика – обикновена и чиста и за нея получават възторжени рецензии вече две десетилетия.
Nightstalker успяват да слеят тежките рок влияния с фънк ритми и гръндж мелодии, суров и чист рокендрол, изпълнен със зашеметяващи рифове и електрическа омара, тежки звуци, груув ритми и интензивен бас, а всичко това се слива със силата на вокалите на Арги. В това се крие тайната на музиката на Nightstalker, която поддържа групата повече от 20 години и ги прави една от най-значимите групи в историята на европейската хард рок сцена. Наречете го както искате, но го правите на свой риск.

COMASUMMER е група от София, композираща сайкъделик дезърт рок. В първия си албум „Out of the Sun“ (2015) те наблягат на нео-сайкъделик звученето, докато в новия си материал отреждат по-осезаемо място на хеви сайк и стоунър елементите. В сетлиста за този концерт ще бъдат включени песни от предстоящите EP и LP, които групата подготвя за следващата година. Настоящият състав на Comasummer е: Диляна Бурова (вокал), Пламен Печин (китара, вокал), Николай Каракехайов (орган, ел. пиано, синтове), Благовест Благоев (бас), Делян Христов (барабани).

Purple Caravan от Румъния свирят стоунър/хард сайкъделик рок с ясно отношение и устрем, обвит в мъглива завеса от космическа вакханалия. С половината от името си показват своето уважение към легендарния Jimi Hendrix, а с другата половина – към бащиците Black Sabbath.

Датата на концерта е 9 ноември, мястото е клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8). Билети на предварителна продажба можете да закупите от eTicketsMall. Капацитетът на клуба е ограничен до 220 човека, така че препоръчваме своевременно закупуване на билети. В деня на събитието, ако има останали билети, те ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Билетите вече са в продажба тук.

Примерен график за концерта (при положение, че групите не закъснеят с пристигането и саундчека):
21:00 – врати
21:15 – Purple Caravan
22:10 – Comasummer
23:20 – Nightstalker
Днес билети ще се продават само на входа на клуба, преди концерта, на цена от 28 лв.
Непълнолетните лица могат да присъстват с родител или с придружител и декларация (декларацията е нужна и в двата случая). Ако са с придружител, някой от родителите трябва задължително да упомене на гърба на декларацията, че е съгласен точно този, който е с непълнолетното лице да е пълнолетният му придружител. Задължително е да са написани данните (три имена, рождена дата, номер на лична карта) и на трите лица: родител, пълнолетен придружител и непълнолетно лице. Един възрастен може да отговаря за не повече от две непълнолетни лица. Лица под 14 г. не могат да присъстват без родител. Можете да изтеглите примерна декларация за придружител от тук: http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf.

 

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!