26.4 C
Sofia
Friday, September 25, 2020
Home Events Nightstalker & Obsidian Sea – 1 април 2017 – Live & Loud

Date

01 Apr 2017 - 02 Apr 2017
Expired!

Time

22:00 - 01:00

Cost

лв16-20

Nightstalker & Obsidian Sea – 1 април 2017 – Live & Loud

Ако Nightstalker бяха артист на някой голям лейбъл, най-вероятно в прессъобщенията биха били представени като „гръцкият отговор на Black Sabbath“ или нещо подобно. И в това би имало известна доза истина, Nightstalker ще спечелят всички фенове на ненадминатите Black Sabbath.
И вие ли сте сред тях – феновете на Black Sabbath? Все още ли не сте гледали Nightstalker на живо? Втори шансове има, има и трети, че даже и пети. За пропусналите последните два концерта на атиняни у нас – този на Wild Child Fest през 2013-а във Варна или на Wrong Fest миналата година, групата идва за самостоятелно шоу в страната ни. То се организира от „Live & Loud“, които канят групата за втори път у нас, като първият беше в София през 2013г. Датата е 1 април. Мястото е едноименният клуб в София на ул. „Позитано“ №8, а билетите са – 50 броя билети са в продажба в мрежата на eTicketsMall на цена 16 лв. За следващите билети цената ще стане 18 лв., а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба на цена 20 лв. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.
Сега обаче сет листът няма да е кратък фестивален такъв, а дълъг и напоителен. Бандата има нов албум и Argy – вокали, Andreas – бас, Tolis – китара и Dinos – барабани нямат търпение да го представят на българската публика. Озаглавен е „As Above, So Below“ (2016, Oak Island Records), физическият му носител е с прекрасен провокативен артуърк, а етикетите за музиката отново можем да си ги оставим да си седят в задния джоб. Не че им пука чак толкова, но Nightstalker биха предпочели да им спестите стикера „стоунър рок“ и вместо да се тормозите с това какъв стил свирят, просто да се отпуснете и да се насладите на музиката им.
Това е пътешествие без определена дестинация, без начало и край. Това е Nightstalker! Това е рокендрол!

И Obsidian Sea ще свирят на концерта на Nightstalker (Official)

Obsidian Sea имат вече 8 годишна история в създаването на музика на обречеността. Освен множеството концерти у нас, групата е излизала на сцена в Гърция и Сърбия, като има зад гърба си два издадени албума. Първият – Between Two Deserts е издаден от руснаците Solitude Productions през 2012г., а вторият и последен засега – Dreams, Illusions, Obsessions от 2015г. привлича вниманието на американския лейбъл Nuclear War Now! който го преиздава на плоча през миналата година.

Obsidian Sea са: Божидар – барабани; Делян – бас; Антон – китара и вокал.

Ревю на Dreams, Illusions, Obsessions: http://thesludgelord.blogspot.bg/…/obsidian-sea-dreams-illu…

https://obsidian-sea.bandcamp.com/

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!