Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nordic Soundscapes – 12 януари 2019 – Club VOID, Пловдив

12 January @ 21:00 - 13 January @ 07:00 EET

Този уикенд предстои дългоочакваното откриване на Пловдив – Европейска Столица на Културата 2019. Програмата е пълна с многоцветни събития от всякакъв характер, а в кулминационната нощ на 12 януари ще се проведе и специалното издание на платформатa за скандинавска музика и култура –  Nordic Soundscapes.

Събитието ще се проведе тази събота в клуб VOID, удобно позициониран в сърцето на Капана.

Във фейсбук ще го намерите тук: https://www.facebook.com/events/340852339845346/

Освен резидентите на платформата Мартин Илиев и Самуил Кехайов, към програмата на събитието ще се включат и Деница Чакърова и Пламен Кунов (Plamen K).

Деница е основател на независимата общност Plovdiv Design Talk – срещи за споделяне на опит в сферата на дизайна с не-стопанска цел. Също така организира ежемесечни срещи на тема Потребителско Изживяване, като основател на UX MeetUp Plovdiv.

От по-малко от година започва да пуска музика в избрани пловдивски заведения. Хоби, което все повече е важна част от живота й. Партита са с заглавие good vibes, защото точно това и ще усетите – селекция от съвременна скандинавска музика, от indie, през synth до new и dark wave.

Вечерта традиционно ще продължи със селекциите на Самуил Кехайов (sayulke) и Мартин Илиев (martin), обичайните заподозрените зад пултовете на Nordic Soundscapes, които, както вече знаем, са усъвършенствали магията на неусетното преплитане на нощ и ден, съпровождано от хипнотизиращите звуци на северната музика.

Пламен Кунов, познат още като Plamen K се занимава професионално с диджеинг от 2008 г.  До 2012 г е резидент на най-големият клуб за електронна музика в град Пловдив, Club Plazma.

Един от създателите на прокетът Progressive minds, който отбеляза значителен успех сред феновете на жанра в Пловдив. Заставал е на сцената редом с имена като Dusty Kid, Cardo, D- Formation, V-Sag и други интернационални диджеи. Странично се занимава с аналогова фотография

Събитието е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 / Plovdiv 2019 ECOC

Програма:

▪ denitza

▪ martin

▪ sayulke

▪ plamen k

 

Details

Start:
12 January @ 21:00
End:
13 January @ 07:00
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/340852339845346/

Venue

Club VOID
ul. Atanas Samokovetza 2
Plovdiv, 4000 Bulgaria

Organizer

EventEase
Email:
pr@eventease.org
Website:
http://eventease.org/