22 C
Sofia
Wednesday, June 16, 2021
Home Events Опознай ИЦО преди да съдиш Хазарта – 27 декември 2019 – Зала 1, НДК, София

Опознай ИЦО преди да съдиш Хазарта – 27 декември 2019 – Зала 1, НДК, София

Ицо Хазарта затваря подобаващо 2019 г. с грандиозно шоу на 27 декември в Зала 1 на НДК, превръщайки се в първия рап изпълнител с концерт, планиран за най-престижната сцена в България. Шоуто с тематично заглавие “Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА” освен изпълнение на всички парчета от соло албума на рапъра „Неправилен рап“ и специални гости на сцената Белослава, Явката ДЛГ, Хоумлес, Бобо, Бутилко и Стоян Роянов Я-Я, ще включва и неочаквани елементи.

Самият Ицо Хазарта описва какво ще се случи в Зала 1 с думите: “Имам някои качества, известни само на по-близките ми хора. Може би е дошъл моментът да ги представя на всички, които харесват онова, което правя. Реших, че концертът в Зала 1 на НДК е идеалният повод да ги демонстрирам, и се надявам изненадата за зрителите да бъде приятна и на ниво“ и добавя: „Разчитам както винаги на великолепните момичета от най–успешния български балет „Нова“, които ще бъдат в целия си състав (и в целия си блясък) и са подготвили уникални нови хореографии за всяка една от песните ми, както и на неподражаемата DJ CASS. Мултимедията и видеостените също ще помогнат за пълноценното изживяване на зрителите. Ето защо смятам, че този концерт ще е доста различен от всичко, които съм правил досега.

Ицо Хазарта определено е сред най-успешните изпълнители на годината като четирите му сингъла “Браво”, “Гладен“, “Известна“ и “Имам човек” имат общо над 25 милиона гледания, докато албумът продължава да владее първите позиции в класациите на дигитални магазини като iTunes, Deezer и Spotify. Като продажби на дискове “Неправилен рап” без съмнение е най-успешният музикален албум в модерната история. Всяка от софийските дати на Ицо Хазарта досега е разпродадена за броени дни, така че феновете не бива да чакат последния момент за купуване на билети.

Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА
27.12.2019 Зала 1 на НДК
…………………………………………………
ВРАТИ: 19:00
НАЧАЛО: 20:00

🎫 БИЛЕТИ: в мрежата на Ивентим http://fts.is/zala1

The event is finished.

Date

27 Dec 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

лв20-120

More Info

Read More

Location

Национален дворец на културата
Category

Organizer

Facing The Sun
Phone
0882 211 411
Email
info@facingthesun.eu
Website
www.facingthesun.eu
Read More

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!