16.3 C
София
петък, септември 29, 2023
Home Events - RockTheNight.eu ОРИК – Фестивал за независими артисти (29 септември – 1 октомври 2017) – Паметник на съветската армия, София

ОРИК – Фестивал за независими артисти (29 септември – 1 октомври 2017) – Паметник на съветската армия, София

Jeremy?, Ogi*23, RDMK, Миленита, Bears And Hunters, MIRY, NU/ANCE, SECTA official, Funky Miracle, Славин Славчев и Eridan и още много други ще се качат на сцената на #ОРИК пред Паметника на съветската армия на 29-ти септември, 30 септември и 1-ви октомври.

#ОРИК 2017 ще даде възможност на над 120 млади и талантливи независими артисти да покажат своя талант на голяма сцена пред хиляди зрители.

Гарантираме голям хепънинг и супер купон за всички в рамките на 3 дни! Освен музика, посетителите на фестивала ще могат да се насладят на страхотните произведения на множество автори, които ще излагат творбите си на специално отредени за целта шатри. Храната и напитките ще са в изобилие, така че да не ти се налага да напускаш Площада през всичките 3 дни. Освен музика, ще се лее студена бира, страхотни коктейли, много вода за трезво-мислещите, а на топъл бар ще се предлагат различни вкусни деликатеси.

Отбележи отсега #ОРИК в календара си и последния уикенд на септември ела в софийски център пред Паметника на Съветската армия, за да споделиш положителнатата енергия на #ОРИК.

ВХОД СВОБОДЕН!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: http://www.orik.eu

The event is finished.

Date

29 сеп. 2017 - 01 окт. 2017
Expired!

Time

18:00 - 12:00

Cost

FREE

More Info

Read More

Location

Паметник на Съветската армия-София
Knyazheska Garden, Bulevard "Evlogi i Hristo Georgiev", Sofia, Bulgaria
Category

Organizer

ORIK

Next Event

Weather

Ясно
Ясно
14 °C
Wind: 4 KPH
Humidity: 72 %
Feels like: 15 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!