0 C
Sofia
Wednesday, January 20, 2021
Home Events (ОТЛОЖЕН) Haley Reinhart – 15 май 2020 – Music Jam, София

Date

15 May 2020
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Labels

Postponed

(ОТЛОЖЕН) Haley Reinhart – 15 май 2020 – Music Jam, София

Уважаема публика,

Поради ситуацията с пандемията от covid-19 и продължаващите мерки, според които залите за културни събития в България остават затворени, се налага да отложим концерта на Хейли Райнхарт, предвиден за 15.05.2020 в Club Music Jam.

Концертът на Хейли Райнхарт ще бъде през месец май 2021 година. Следващата седмица ще ви съобщим конкретната дата.

Закупените билети ще важат да новата дата без презаверка. За всички останали случаи молим публиката за търпение. Работим по въпроса, за да намерим решение и то да бъде в интерес на всички страни.

Пандемията от covid-19 постави в трудно положение всеки един от нас. Смятаме, че запазване на здравето и човешкия живот към момента е приоритет за целия свят. Макар че нашият бранш е поставен пред изключителни изпитания, от своя страна сe съобразяваме с мерките за безопасност, така че по-скоро да се върнем към нормалния живот. Ние продължаваме да работим за вас.

Благодарим ви за доверието, за добрия вкус, за това, че искате да се срещнете с Хейли наживо! Призоваваме ви към разбиране и търпение, и се надяваме отново да се срещнем в концертните зали и да споделим радостта от музиката.

Екипът на BG Sound Stage

===

Звездата на Postmodern Jukebox Хейли Рейнхарт идва в София

Мега звездата на Postmodern Jukebox Хейли Райнхарт идва у нас. Срещата й с българската публика ще бъде на 15 май в Music Jam Club.

Именно Хейли Райнхарт е изпълнителят на онзи кавър на Creep” на Radiohead, който избива класациите и прави популярно пред многомилионна аудитория по света музикалното чудо Postmodern Jukebox. Парчето достига над 73 млн. гледания в мрежата, които вече пета година все още растат.

Хейли Райнхарт е откритие на Скот Брадли – една от първите вокалисти, съмишленици и приятели, с които заедно създават музикалната въртележка на времето PMJ.

Хейли е не само изпълнител, но автор на песни и актриса. Участник е в American Idol 2011, където заема трето място. Има издадени 4 солови албума – Listen Up (2012), Better ( 2016), What’s That Sound ( 2017), Lo-Fi Soul ( 2019), но и работи в колаборация с известни музиканти като Джеф Голдблум, Кейси Ейбрамс, Ървин Мейфилд.

Тя има нежното излъчване на Мерилин Монро и на героиня от стари Холивудски ленти. Тембърът й е лирическо сопрано и обхваща три октави. Заради нейното neo-soul и R&B звучене я оприличават на Адел, Дъфи и Ейми Уайнхаус, докато нейното ретро-поп и джаз звучене я доближава до Арета Франклин и Нанси Синатра.

Освен разпознаваема звезда в турнетата на Postmodern Jukebox, през 2015г. Хейли e удостоена с платинен сертификат и награда Clio за кавъра си на Елвис Пресли “Can’t Help Falling In Love”, достигнал до милиони потребители във видео платформите.

Гласовият й дебют е озвучаването на анимационния сериал на Netflix “F Is for Family, в който тя участва в продължение на три сезона. А като актриса Хейли дебютира във филма на Робърт Родригес „We Can Be Heroes“ също на Netflix.

Срещата с харизматичната Хейли Райнхарт е на 15 май, в столичния клуб Music Jam.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!