2.7 C
Sofia
Friday, January 22, 2021
Home Events (ОТЛОЖЕН) Ravenface (British metalcore) – 21 ноември 2019 – Music Jam, София

Date

21 Nov 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:30

(ОТЛОЖЕН) Ravenface (British metalcore) – 21 ноември 2019 – Music Jam, София

Британците Ravenface отменят турнето си

За съжаление, получихме информация от мениджмънта на Ravenface, че поради проблеми, независещи от организаторите, се налага да отложат турнето си за догодина, включително и концерта си в България на 21 ноември в Music Jam Club. Нова дата за гостуването на Ravenface през 2020 ще бъде обявена съвсем скоро!

 Закупените билети за Ravenface могат да бъдат върнати от 15 октомври до 15 януари, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой. ”

===

Клуб Music Jam с нова порция тежък звук през ноември!
Британската метълкор банда Ravenface ще тресе центъра на София на 21 ноември!

Music Jam готви нова слухова инвазия за почитателите на тежкия звук – на 21 ноември, четвъртък, сцената ще се огъне под бруталните акорди на Ravenface – метълкор банда от Блекпул. Англичаните са заедно от 2008 г., но след едно EP и два студийни албума се разделят през 2014 г., за да… се съберат отново и с удвоена енергия през 2017 г. Оттогава те концертират неуморно по европейските метъл събития и фестивали, трупайки бавно, но постоянно все повече фенове. Както сами признават, в музиката им личат влиянията на любимите им групи – като Metallica, Lamb of God, Linkin Park, Meshuggah.

Както винаги, билети за всички шоута в клуб Music Jam могат да се купят в:
– мрежата на eventim.bg
– мрежата на ticketportal.bg
– в офиса на Sofia Music Enterprises
– на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)
За резервации: тел: +359 899 333 344

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!