15.7 C
Sofia
Sunday, May 16, 2021
Home Events (ОТЛОЖЕН) Стефан Вълдобрев: “Книга за песните” – 19 май 2020 – Зала 1, НДК, София

(ОТЛОЖЕН) Стефан Вълдобрев: “Книга за песните” – 19 май 2020 – Зала 1, НДК, София

Привет, скъпи мои.

Накратко – от поне седмица не излизам от къщи. В четвъртък помолих и семейството си за това. Не съм го споделял с вас, защото знам, че всички тук сте интелигентни и разумни хора и поредното обръщение с патетично назидателен тон, щеше да ви дойде в повече. Зная, че всеки от вас прави същото като мен или мисли да го направи или би го направил при първа възможност. Мразя да поучавам, обичам да пиша и говоря с метафори. Нещата са такива, каквито са. И са предвидими от години, да не се залъгваме. Ще минем и през такова изпитание, а след време ще си спомняме за днешните ни прояви на смелост. Смелостта ще ни трябва. Както и любовта и търпението. Досега си ги давахме на концертите и спектаклите. Вие ме зареждахте със сигурност и смисъл, аз опитвах да го правя с песни и роли. Сега ще опитам и с книга. “Книга за песните” от вчера е готова, завърших я. Ще я издадем през май и тя ще е начина да бъдем заедно. Среща на 19-и май в НДК, естествено, няма да има. Търсим нова дата за края на годината. Краят на годината, не е края на света. Проверката, през която минаваме сега, може да е малка, може и да е голяма, от нас зависи. Имам една молба към децата, моите най-добри приятели. Моля ви, обяснете на майките и на татковците какво се случва, успокойте ги. Вие знаете, не те. Кажете им, че живеят в най-прекрасните времена на човечеството и хората могат да имат всичко, ако искат по-малко. Защото трябва да остане и за вас и после – за вашите деца.
Чао от мен на всички, ще се чуваме вече често. Горе главата! Разказвайте тук готини истории или пък, направо ги опишете в книга. Аз се мотах две години, докато намеря време, а вие имате на разположение цял свободен месец за хубави спомени и извънредно презареждане на батериите.

До скоро!

(Стефан Вълдобрев, 15.03.2020)

===

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ с премиера на КНИГА ЗА ПЕСНИТЕ
Концерт-спектакъл

===

На живо в НДК – Зала 1
19 май 2020 г.

Отваряне на врати: 19.00 ч.
Начало: 20.00 ч.

===

Стефан Вълдобрев с премиера на “Книга за песните”

Един необичаен концерт на Стефан Вълдобрев, с участието на “Обичайните заподозрени” и много нови Специално заподозрени актьори, музиканти, колеги, приятели, гости и герои от книгата. Събитието ще се състои еднократно в замислената форма и съдържание. След края на спектакъла – среща с автора и автографи във фоайето на НДК.

Издател: Книгомания.бг.
Партньор на спектакъла: Столична община.

===

Билети: Eventim.bg – 30/40/45 лв.
https://www.eventim.bg/bg/bileti/stefan-bldobreb-kniga-za-pesnite-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-1191404/performance.html

Каси: щандовете на EVENTIM на ул. “6-ти септември”, OMV, Билетен център НДК, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Български пощи, Orange.bg, Orance Center, Usit Colours, escape room Mentalist – ЦУМ, магазини На Тъмно, книжарница „На спирката”, Mental Syndicate, Duende Travel София, книжарница „Бард, Арена Армеец, Строежа, Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на билетите е ограничен – препоръчва се предварителното им закупуване!

===

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛЕТИ И ДОСТЪП НА ДЕЦА

Пазете добре своя билет, който е нужно да представите на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява. Посетителите на събитието трябва да притежават редовен билет, акредитация (комплект бадж + специална лента за ръка) или покана!

*Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или нотариално упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.

===

ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ:

Влизането в залата на лица под 18 години става задължително с придружител!

Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за непълнолетното лице, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук: http://www.nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf или да получи на място. Предварителното попълване на декларации е препоръчително и ще ви спести време! Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.

На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Няма да се предлага алкохол на лица под 18 години.
Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

===

Събитието се организира със съдейстието и подкрепата на Столична община.

The event is finished.

Date

19 May 2020
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв30-45

More Info

Read More

Labels

Postponed

Location

Национален дворец на културата
Category
Строежа

Organizer

Строежа
Phone
+359 885 974 666
Email
stroeja@abv.bg
Website
http://www.stroeja.com/
REGISTER
QR Code
error: Alert: Content is protected !!