16.2 C
Sofia
Monday, May 17, 2021
Home Events (ОТМЕНЕН!) Gorilla Biscuits – 27 октомври 2018 – Mixtape 5, София

(ОТМЕНЕН!) Gorilla Biscuits – 27 октомври 2018 – Mixtape 5, София

Концертът на Gorilla Biscuits, за който вчера организаторите съобщиха, че е тотално разпродаден, няма да може да се състои тази събота.

Отмяната му се налага, поради тежка контузия на лидера Civ. Ето и съобщението от самата група, която отлага и всички останали свои концерти в този период:

Вчера сутринта, Civ претърпя злополука и нарани глезена си, който беше счупил тежко преди няколко години. След медицинския преглед стана ясно, че Civ няма да може да излиза на сцена и да лети в следващите 2 седмици. Съжаляваме, че трябва да ви уведомим, но се налага да отменим предстоящите концерти на Gorilla Biscuits в Атина, София, Белград, Варшава, Санкт Петербург и Москва. Наистина очаквахме с нетърпение да свирим на тези концерти! Надяваме се, че ще можем да се завърнем в близко бъдеще, но засега билетите ще бъдат върнати. Ню Йорк Сити, 23.10.2018, Gorilla Biscuits, Сив, Уолтър, Люк, Алекс и Артър.

В момента се работи за пренасочване на концертите през 2019  и съответно – нова дата за Gorilla Biscuits в София, но на този етап все още няма нищо конкретно. Всички закупили билети ще могат да получат парите си обратно – ето как:

За тези, които биха желали да запазят вече закупените билети за следваща/нова дата (когато и да е тя), билетите ще важат без допълнителна презаверка.

Внимание! Връщането на билетите е възможно до тази събота, 27 октомври (включително) – всички не-върнати билети ще бъдат валидни автоматично за следваща дата на Gorilla Biscuits в София.

За закупилите билети от мрежата на www.bilet.bg:

– Всички клиенти закупили билетите си онлайн (заплащане с карта Visa &Mastercard , Банков трансфе или PayPal ) и желаещи да получат сумата си трябва да се свържат с Билет Бг на help@bilet.bg със заявка за възстановяване на сума (ще получат сумите си автоматично до 7 работни дни)

– Всички заплатили в брой (Куриер и наложен платеж, Каса, Каса на EASYPAY или банкомат ) трябва да се свържат с Билет Бг на help@bilet.bg и да предоставят следните данни:

– Баркод на билета

– Три имена

– Удобен офис на Еконт

– Телефон

За закупилите билети от ‘Sofia Hardcore Tattoos’ – от днес до събота включително (до 20:00 часа), ще можете да си получите пълната сума обратно.

За тези, които биха желали да запазят вече закупените билети за следваща/нова дата (когато и да е тя), билетите ще важат без допълнителна презаверка.

Източник: RadioTangra.com

Имаме удоволствието да представим – една от най-култовите хардкор банди на всички времена, за пръв път в България – Gorilla Biscuits!
Билети: https://bilet.bg/bg/cart/order/gorilla-biscuits-live-in-sofia-support/584
Първите 50 билета / Early Birds – цена 30 лв!
Внимание – концертът е в малката зала на “Mixtape 5” – (side B) / ОГРАНИЧЕНО количество билети. Не проспивайте шанса си да бъдете свидетел на това историческо събитие!

The event is finished.

Date

27 Oct 2018
Expired!

Time

19:00 - 23:30

More Info

Read More
Mixtape 5

Location

Mixtape 5
Mixtape 5, bulevard
Category

Organizer

141
Website
https://www.facebook.com/pg/141hardcore

141 is hardcore brand and label

REGISTER

Next Event

Weather

Light rain
Light rain
14 °C
Wind: 0 KPH
Humidity: 88 %
Feels like: 14 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!