-7 C
Sofia
Tuesday, January 19, 2021
Home Events (ОТМЕНЕН) Thomas Dutronc: So Frenchy – 27 март 2020 – Sofia Live Club

Date

27 Mar 2020
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

лв10

Labels

Cancelled

(ОТМЕНЕН) Thomas Dutronc: So Frenchy – 27 март 2020 – Sofia Live Club

Съобразно заповедта на министъра на здравеопазването, преустановяваща провеждането на обществени мероприятия от всякакъв тип, концертът на Тома Дютрон на 27 март в Sofia Live Club се отменя!

Оставаме солидарни с предприетите мерки и се надяваме да се видим скоро!

Всички закупени билети могат да бъдат върнати и стойността им възстановена в обектите, от които са закупени.

Връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път – Билетите се връщат по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой. Централният офис на Eventim ще работи след 01.04.2020.

===

So Frenchy с Тома Дютрон!

Известният и млад френски музикант Тома Дютрон пристига за първи път в България по покана на Френския институт, за да изпълни ексклузивен джаз и суинг концерт със своята група

Идването му е свързано с топла и романтична френска вечер! 27 март ще бъде посветен на нежната музика, която се носи из улиците на Париж, а специален гост на събитието ще бъде младият Тома Дютрон, cин на двете музикални легенди Жак Дютрон и Франсоаз Харди, оставили незабравим отпечатък във френската музика. Той ще представи петия си студиен албум Frenchy в Sofia Live Club, който ще излезе на 20 март 2020 г.

Билети на цена от 10 лева можете да намерите в OMV и мрежата на Eventim.

***

Чаровният певец и китарист, заедно със своята група, ще омае публиката с великите френски песни, обиколили цял свят. В последния му проект те са представени по нов и интересен начин, като участие в него вземат и имена от световната поп и джаз сцена като Iggy Pop, Diana Krall, Jeff Goldblum, Billy Gibbons и Haley Reinhart.

Елегантните джаз и суинг парчета ще бъдат изсвирени от него, заедно с четирима музиканти от неговата група, сред които е известният виртуозен джаз китарист Роки Гресе.

Тома Дютрон расте с любовта към мелодиите и красивите лирики, споделени от неговите родители. Музиката е част от неговото ДНК и той се влюбва в нея още в тийнейджърските си години. Той започва да свири много млад на китара, постепенно превърнала се в неразделна част от образа и репертоара му.

Още с първия си албум „Comme un manouche sans guitare” Тома Дютрон има огромен успех. През 2008 година албумът печели престижната награда “Victoire de la musique” за откритие на годината с песни като “J’aime plus Paris” и „Jeune, je ne savais rien”, които се излъчват по всички радио станции във Франция. Нежният му и запомнящ се глас, заедно с изключителните му умения като текстописец и китарист, бързо му печелят и симпатиите на публиката.

Най-доброто от дискографията на Тома Дютрон и новият му албум Frenchy ще звучи на 27 март в Sofia Live Club.

Билетите са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!