-6.2 C
Sofia
Saturday, January 22, 2022
Home Events (CANCELLED) Primal Fear & Burning Witches – 22 септември 2021 – Music Jam, София

(CANCELLED) Primal Fear & Burning Witches – 22 септември 2021 – Music Jam, София

Primal Fear анулираха всички свои концерти за 2021-ва и 2022-ра.

Скъпи фенове и приятели на Primal Fear. Със съжаление ви съобщаваме, че поради сериозно заболяване групата трябва да анулира всички концерти, резервирани за 2021 и 2022 г. В момента не можем да предвидим кога групата ще може да продължи това, което обича най -много: свирене на живо.
Моля, останете с нас и ние ще ви информираме веднага щом имаме новини. Бъдете здрави!

Групата Primal Fear публикува официално съобщение, с което, за съжаление, отменя цялото си европейско турне, поради здравословни проблеми в своя екип. Концертът на бандата в София, който трябваше да се състои на 22 септември в клуб Music Jam, част от турнето “Metal Commando Over Europe” , също се отменя. Primal Fear много съжаляват за случилото се, и се надяват в най-скоро време да зарадват феновете си, и да се върнат на сцената.

Процедура за връщане на билети:

Закупилите билети онлайн (банков трансфер или PayPal), ще получат сумата си автоматично след направена заявка на имейл help@bilet.bg .

Всички заплатили в брой (куриер и наложен платеж) – трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка и наложен платеж стойността на билетите), или да посетят офиса на Bilet.bg , като сумата ще бъде върната в брой (задължително условие е да предоставят касовите си бележки, заедно с билетите). Задължително условие е и да запазят дата и час на посещение.

Всички заплатили в брой или с платежен метод  EPAY (каси на Office 1, На Tъмно и FastPay, каса на Easy Pay/ банкомат, Mastercards & Visa) трябва да се свържат с Bilet.bg на help@bilet.bg, за да изплатят сумата в брой в офиса им или да предоставят следните данни: Банкова сметка и Името на титуляра й.

Сумите се възстановяват до 90 дни след пусната заявка.

===

Концертът на Primal Fear в София се отлага за 22 септември 2021г.

Поради усложнената световна обстановка, турнето на немските величия Primal Fear –  Metal Commando Over Europe се отлага за края на 2021-ва и началото на 2022-ра година. Шоуто в София, което трябваше да се проведе на 10-ти март тази година, ще бъде с нова дата – 22 септември 2021г. Локацията остава непроменена – клуб Мusic Jam, София.

Швейцарската пауър метъл банда Burning Witches ще е специален гост на турнето Metal Commando Over Europe, a румънската хеви метъл банда Scarlet Aura ще са официален съпорт на цялото турне.

Primal Fear и целият им екип изпращат искрени поздрави на всички свои български фенове, и обещават грандиозно и специално шоу през септември 2021!

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата.

Билети на цени от 50лв и 70лв могат да бъдат закупени онлайн на www.bilet.bg , както и от касата на клуба в деня на концерта.

The event is finished.

Date

22 Sep 2021
Expired!

Time

19:00 - 23:00

Labels

Cancelled
Music Jam Club

Location

Music Jam Club
ul.
Website
https://musicjam.bg/bg/

Централно място в сърцето на града, голяма, истинска концертна сцена, високи тавани, първокласно озвучаване, осветление и климатизация, капацитет до 1000 човека (на три нива) – това са само няколко от причините да заявим, че MUSIC JAM предлага най-пълноценното клубно изживяване с музика на живо в София! Запазете адреса на нашия уебсайт и го посещавайте често за информация около интересния списък от чужди и български артисти, които ще забиват в клуба, както и за различните тематични партита, промоции и други събития, които никога няма да ви оставят да скучаете!

Category
Sofia Music Enterprises

Organizer

Sofia Music Enterprises
Phone
+359 (2) 9549704
Email
sme@sme.bg
Website
http://sme.bg/

Weather

Clear
Clear
-7 °C
Wind: 15 KPH
Humidity: 73 %
Feels like: -11 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!