fbpx
-1 C
Sofia
Tuesday, October 20, 2020
Home Events Pro-Pain – 12 юни 2019 – Mixtape 5, София

Date

12 Jun 2019
Expired!

Time

19:00 - 23:30

Pro-Pain – 12 юни 2019 – Mixtape 5, София

Великите PRO-PAIN с концерт в София на 12 юни!

Американската хардкор-траш метъл формация PRO-PAIN се завръща в България за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 12 юни 2019. Това ще бъде третото гостуване на групата в България след концертите ѝ през 2008 и 2009г.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати съвсем скоро в мрежата на www.bilet.bg & На Тъмно. Принтове ще могат да бъдат намерени и в The Wrong Bar

Агресивни, праведни, енергични и яростни – това са отличителните черти, които символизират основата на хардкор/метъл пионерите Pro-Pain. Още с издаването на дебютния си албум Foul Taste Of Freedom през 1992, нюйоркската шайка Pro-Pain се превърна в основна част от “диетата” на феновете на тежката музика по цял свят. Тяхната успешна и завидна кариера непрекъснато процъфтява и те все още успяват да намерят място за подобряване на звука си, чрез което продължават да впечатляват метъл феновете. Доказателство за това е последният (15-ти) студиен албум Voice of Rebellion, който е 100%-ов безмилостен PRO-PAIN, в най-чист смисъл и истинска форма. Албумът съдържа 14 безкомпромисни и кипящи парчета чист хардкор траш метъл, майсторски доставени в типичното за жанра нюйоркско звучене.

Дотогава си припомнете някои от видеата на групата:
Shine – https://youtu.be/LLPSewq-gEA
State of Mind – https://youtu.be/0UKJBcIZNYA
Deathwish – https://youtu.be/v2tEetO2eSU

Към концерта се включват и две български групи. Първата е Warscum. Създадена са през 2004 година в София Свирили са на 1 сцена с Cannibal Corpse, Grave, Malevolent Creation, Mizerere.

Втората българска група, която ще открие концерта на Pro-Pain са trashy punk black metal шайката – SCUMLINE!
SCUMLINE е агресивен метъл акт, който е повлиян от black metal, grindcore и hardcore културата. Всичките им песни са с имена на известни ТВ сериали – Fear the walking dead / Rescue me / Mr robot / Sons of anarchy / Orange is the new black / Narcos.., a в момента работят над ново парче, което ще носи името Netflix.

Scumline не желаят и не планират да записват песните си в студио, а концертната им изява е различна и уникална на всеки техен лайв. Всяко шоу е специално и заслужава да се види. Те ще открият концерта на Pro-Pain на 12 юни и ще са забият около 25-30 мин.

Единственото място в социалните мрежи, където могат да бъдат намерени са в twitter @scumline или #SCUMLINECULT

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!