fbpx
7 C
Sofia
Sunday, November 1, 2020
Home Events Ревю – 25 ноември 2016- Зала 3, НДК

Date

25 Nov 2016
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Ревю – 25 ноември 2016- Зала 3, НДК

Представяне на албума “Ревюлюция”

Концертът на група „Ревю” и представянето на новия им албум „Ревюлюция” с участието на актьори от филми и спектакли с музиката на групата, „Таралежков” и „Лоши петли” ще бъде част от програмата на тазгодишното издание на “КИНОМАНИЯ” в Националния дворец на културата (НДК). Той ще се състои на 25 ноември от 20:00 ч. в зала 3 на Двореца.

Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада, затова и „Ревю“ са на сцената на НДК.

Историята започва някъде около „Кравай“ – там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поприказват прямо за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите, тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат. Родена от заряда на легендарната група „Кале“, „Ревю“ е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато.

„Ревю“ създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите. Но всяка революция пламва от любов и „Ревю“ ще ни го докажат за пореден път с новия си албум, с техните гости и с напомнянето, че „родени сме да се обичаме, родени сме да полетим, родени сме да се привличаме…“ на 25 ноември в зала 3 на НДК.

Билетите вече са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!