fbpx
4.9 C
Sofia
Wednesday, October 21, 2020
Home Events Ronnie Romero & Eridan – 23 февруари 2019 – Joy Station, София

Date

23 Feb 2019
Expired!

Time

21:30 - 23:30

Ronnie Romero & Eridan – 23 февруари 2019 – Joy Station, София

Ronnie Romero и Eridan с първи концерт на софийска сцена

Ronnie Romero (Rainbow, Lords of Black, CoreLeoni) – eдин от най-електризиращите и разпознаваеми гласове на световната рок сцена отново се завръща в България, този път за концерт в София! След изключителния успех на първото му гостуване у нас /Montana – Festival “Art is…”/, Romero и родната рок банда Eridan са повече от нетърпеливи да се срещнат отново с емоционалната българска публика. Събитието ще се случи в единствения подходящ за този случай софийски клуб: Joy Station.

Музикалната кариера на Ronnie Romero стартира, когато той е едва на 5 годишна възраст, постъпвайки в Gospel Choir. Семейството му е силно свързано с музиката. Световната си популярност Romero получава след личната покана от Ritchie Blackmore да стане част от една от най-успешните рок групи на всички времена – Rainbow .

Eridan в последните няколко години не спряха да изненадват в положителен смисъл рок обществото не само в България, но и по света. Ronnie Romero е поредното световно име, с което талантливите ни музиканти се сработиха по един впечатляващ от професионална гледна точка начин.

Каквото и да се каже, е повече от ясно, че предстоящият концерт ще разтърси и ще се запомни!

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!