Home Events - RockTheNight.eu Sea Of Black – 8 август 2020 – Летен Театър Бургас

Sea Of Black – 8 август 2020 – Летен Театър Бургас

След дълго чакане и обсъждане на ситуацията с концертите по света и у нас, все пак фестивал Sea Of Black ще има. Тазгодишното издание ще се състои на 8-ми август отново в летния театър в град Бургас.

Групите, които ще се качат на сцената тази година са:
Gwendydd
JFT
Church Of Destiny
Lunatic Theater
From The Ashes
Surration
Bestia Ater
Engineer Of Death
Get Some!

Имаме честта да ви съобщим и първата група която ще вземе участие в тазгодишното издание на феста. Това са както ги нарече Мастър Шеф Добата Рекърдс – “Бамби и неговите момичета” или Gwendydd. Новата Female Fronted банда ще ни разцепи с красота и мощ на Sea Of Black!

Дами и господа, имам удоволствието да ви представя JFT, които ще забият на тазгодишното издание на фестивала. Момчетата къртят!

Ииии… Church of Destiny дами и господа, на Sea Of Black Festival 2020!!! Младата слъдж банда има какво да покаже на сцената. Не ги пропускайте!

Ямбооол е градът! Представям ви From The Ashes, които ще ни разтресат с мощен метълкор тази година в Летния Театър.

Мракът идва на Sea Of Black Festival с Lunatic Theatre. Готическа красота и женски вокали – жестоко!

Няма как фестивалът в Бургас да мине без представители на местната сцена. Surration ще разтресат летния театър на града си с прогресив джент метъл.

Когато на едно място се съберат Киро и Динко от Hyperborea, Вили Нешев от Ексхуматор и Джипа от Enthrallment и Corpse, положението става сериозно! Bestia Ater е изцяло нов проект, който в момента записва албум. Бандата ще се качи за първи път на сцена именно на Sea Of Black Festival 2020. Не е за изпускане!

Както е казал народният мъдрец – Балканът ражда хора! Представям ви Engineer of Death от Троян, които ще забият на тазгодишното издание на феста.

И въпреки забраните и карантината все пак намерихме чуждестранна група която да се престраши да пътува до Sea Of Black Festival. Това са нашите приятели от Холандия Get Some, които ще взривят Летния Театър със своя 100-процентов хардкор!

 

Отново с подкрепата на Община Бургас събитието ще е с вход свободен.

 

The event is finished.

Date

08 авг. 2020
Expired!

Time

17:00 - 23:00

Location

Летен Театър Бургас
Летен театър, Demokratsia Blvd, Бургас, Bulgaria
Category

Next Event

Weather

Слънчево
Слънчево
27 °C
Wind: 33 KPH
Humidity: 30 %
Feels like: 27 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!