2.9 C
Sofia
Sunday, April 11, 2021
Home Events Sevi “Dark Knight” Single & Video Promo – 17 април 2021 – Sofia Live Club

Date

17 Apr 2021

Time

21:00 - 23:00

Sevi “Dark Knight” Single & Video Promo – 17 април 2021 – Sofia Live Club

SEVI и SOFIA LIVE CLUB ви канят на премиерата на най-новия сингъл и видео на групата – “Dark Knight “.
Скъпи приятели, изминалата 2020-та година беше особено трудна за хората на изкуството и препятствията пред нас продължават и през тази година.
Тези от вас, които ни познават знаят, че пречките само ни амбицират да бъдем още по-креативни и активни. Ето защо отдадохме цялото си време и енергия, за да създадем много нова музика за вас и вече нямаме търпение да ви представим още един сингъл от предстоящия ни четвърти албум.
“Dark Knight” е създадена заедно с най-новия член на групата – Александър Кирилов и носи енергията на вечната любов, която побеждава времето и пространството.
Сега, когато повече от всякога имаме нужда да си припомним истински важните неща, нека отново да почувстваме емоцията от това да сме заедно и да се насладим на магията, която само музиката може да създава!
Специални благодарности на целия екип, с който реализирахме видеото: Георги Спиров, DarkWhite – vision, Никола Копаров, Мартин Киряков, Виктория Вучева, Алис Шопова, Галя Златева, Замъкът Равадиново, нашите приятели от Ресторант Кораб Есмералда и всички, които ни подкрепиха.
Очакваме ви!
SEVI
Вход: 20лв.
Врати: 20:00ч
Начало: 21:00ч
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

error: Alert: Content is protected !!