0.9 C
Sofia
Wednesday, January 20, 2021
Home Events Сигнал – 21 март 2017 – Зала 1, НДК, София

Date

21 Mar 2017
Expired!

Time

19:00 - 22:00

Cost

лв25-60

Сигнал – 21 март 2017 – Зала 1, НДК, София

НДК , Зала 1, 21 март 2017 година – 19.00 часа

Музикална компания “БГ МЮЗИК КЪМПАНИ” организира концерт-спектакъл – “АНТОЛОГИЯ – АБСОЛЮТНО НЕПОЗНАТИ” на Сигнал.

Музикантите планират събитието след суперуспешното турне, което направиха в Германия, Франция и Испания в края на миналата година. Това е и промоцията на уникалната АНТОЛОГИЯ на групата в 5 диска.

Концертът в НДК ще бъде с името “Сигнал” – абсолютно непознати”. Групата ще представи хитове, които са познати на почитателите ѝ, но не са били изпълнявани на живо през годините по различни причини. Бандата вече започна репетиции и е селектирала 35 песни: Каскадьори , Спомен мил – спомен мой , Вятърът , Мина и Лора , Сянка и небе , Съжалявам , Между ад и рай , Думите , Мъже… Тъй като сетлистът е много дълъг и концертът ще продължи около 3 часа, той ще бъде разделен на две части. Между тях музикантите планират да направят пауза от около 10-15 минути.

Гост музикант в концерта ще бъде дъщерята на вокала – Лора Караджова. Двамата ще направят дует и ще изпълнят песен на Крис Норман и Сузи Куатро, която в български вариант се нарича “Пламък и дим”. Навремето Данчо Караджов я изпълнява с Юлия Джонголска.

Междувременно фронтменът продължава с участията си със супергрупата “Легендите”. До края на януари имат два ангажимента – в София и Шумен.

Билети: eventim.bg

 

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!