5 C
Sofia
Saturday, January 23, 2021
Home Events Синатра: Вегас – 12 ноември 2018 – Зала 1, НДК, София

Date

12 Nov 2018
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Cost

лв30-80

Синатра: Вегас – 12 ноември 2018 – Зала 1, НДК, София

Васил Петров отново ще превърне НДК в елитен джаз клуб за второто издание на спектакъла си „Синатра: Вегас“, създаден в завладяващия дух на 60-те години. В елегантното шоу на 12 ноември в Зала 1 певецът ще представи авторски аранжименти на вечните хитове на Франк Синатра, а специалните му гости ще бъдат блус и соул певецът и актьор Брус Джонсън (САЩ), попизълнителите Орлин Павлов и Михаела Филева. На сцената, освен като певци, те ще се представят и като танцьори, комедианти и актьори.

Неповторимата атмосфера на Лас Вегас ще бъде допълнена от кордебалет в пищни сценични костюми в стила на прочутите „TheRockettes” и „Las Vegas Show girls”.

Мегаспектакълът „СИНАТРА:ВЕГАС“ 2 ще бъде вълнуващ микс от суинг, джаз и боса нова. Музиката ще е под съпровода на „All Stars Биг Бенд”, с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-добрите джаз музиканти на България. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, хореограф на пищния балет е Алекс Енева, дизайна на костюмите е на Кремена Халваждиян, идеята за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.

Билетите за шоуто са на цени от 30, 40, 50, 60 и ВИП – 80 лева, в мрежата на Ticketportal Bulgaria и билетен център Национален дворец на културата – НДК.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!