13.6 C
Sofia
Thursday, September 24, 2020
Home Events Sol Sistere & Orenda & Bolg – 22 юли 2017 – Live & Loud, Sofia

Date

22 Jul 2017
Expired!

Time

20:00 - 23:30

Cost

лв10-15

Sol Sistere & Orenda & Bolg – 22 юли 2017 – Live & Loud, Sofia

Блек метълът може и да не е най-подходящият стил за средата на лятото, но SOL SISTERE идват от място известно с огнения си темперамент. Бандата, която е сформирана през 2013 г. в сърцето на Чили, Santiago de Chile в момента е в състав:

Pablo Vera – барабани, Ricardo Araya – соло китара, Juan Díaz – бас и Luis Zapata – вокали и китара. Имат издадено едно ЕР – „I“ (2014), а през юни тази година излезе дебютният им албум „Unfading Incorporeal Vacuum“. Мистика и окултизъм. Тежък мелодичен блек метъл, разказващ за древни вярвания, вплел в себе си много меланхолия и атмосферичност.

Съпорт на чилийските мистици ще стане придобилата вече култов статус наша блек метъл група ORENDА. Едва ли има нужда те да бъдат представяни на който и да било фен на блек метъла у нас. Три албума, над десет години история зад гърба си. За съжаление рядко можем да ги видим на сцена, затова отложете ходенето на море за друга дата.

Добре познатите на родния фен радомирски блек метъли BOLG, са трета банда която се включва към събитието.

И като стигнахме до датата. Събитието ще се състои на 22 юли 2017 година в столичния клуб Live&Loud. Организира се от Autumn Souls Of Sofia.

Билети ще бъдат пуснати в продажба от 01 януари 2017г. в мрежата на eTicketsMall на цена 10 лева. На входа в деня на събитието, ако са останали налични цената им ще е 15 лева.

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!