15.8 C
Sofia
Sunday, August 14, 2022
Home Events Spice Music Festival – 9-10 август 2019 – Пристанище Бургас

Spice Music Festival – 9-10 август 2019 – Пристанище Бургас

Spice Music Festival 90`s Edition е нов фестивал, организиран от “КМД” ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас, с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!

На 9 и 10 август, на музикалната сцена на Пристанище Бургас ще видим и чуем най-популярните изпълнители и групи от 90 – те години: East 17, 2Unlimited, Dr. Alban, Snap!, Haddaway, La Bouche, Ice MC, Sonique, Rednex, C+C Music Factory, Capella, 2 Brothers On The 4th Floor

А ето и програмата на SPICE Music Festival по часове:

9 август 2019, петък

DJ Chichanes 17:00 h
REDNEX 18:30 h
HADDAWAY 19:20 h
LA BOUCHE 20:10 h
ЪПСУРТ 21:00 h
DR. ALBAN 22:20 h
SNAP! 23:10 h
EAST 17 00:00 h
DJ DIAN Solo 00:45 h

10 август 2019, събота

DJ Marti G 17:00 h
2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR 19:00 h
E-ROTIC 19:50 h
CAPPELLA 20:40 h
DEEP ZONE 21:30 h
ICE MC 22:20 h
NO MERCY 23:10 h
2 UNLIMITED 00:00 h
DJ DIAN Solo 00:45 h

===

Две от най-обичаните български групи се присъединяват към Spice Music Festival 2019
Eдна от най-добрите рап формации в България – ЪПСУРТ, се включва в програмата на фестивала, за да ни припомни как звучаха техните хитове през 90-те!
DEEP ZONE PROJECT са другото българско попълнение, което ще ни потопи в атмосферата на последното десетилетие от ХХв!

EAST 17, ЪПСУРТ, SNAP!, DR. ALBAN, LA BOUCHE, HADDAWAY и REDNEX са имената, които ще видим на SPICE Music Festival в петък, 09 август:

Билети за събитието в продажба от днес в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg

Цените са една категория:
25.02 – 31.03.2019 – 55 лв за двудневен билет
01.04 – 31.05.2019 – 66 лв за двудневен билет
01.06 – 31.07.2019 – 77 лв за двудневен билет
След 01.08.2019 – 88 лв за двудневен билет

Еднодневни билети ще се предлагат само на място в дните на фестивала.

===

Кога и къде ще се проведе SPICE Music Festival?

SPICE Music Festival ще се проведе на Пристанище Бургас в едноименния крайморски град. Фестивалът ще продължи между 09 и 10 август 2019, а точният адрес на събитието е ул. Княз Александър Батенберг 1, Пристанище Бургас. Вижте GPS координати тук.

Как да стигна до мястото?

Бургас се намира на около 380км от София (пътувайки по АМ „Тракия“), 130км от Варна (по АМ „Черно море“) и на 250км от Пловдив. Близки големи градове до Бургас са Истанбул (Турция, 320км), Бурса (Турция, 480км), Букурещ (Румъния, 314км), Констанца (Румъния, 280км). Автобусната и железопътната мрежи в района са добре развити и до Бургас пътуват автобуси и влакове от всички точки на България. Предвид засиления интерес към региона през летния сезон, повечето превозвачи осигуряват и допълнителни линии. Можете да проверите разписанието на автобусите от София до Бургас на Сайта на автогара София. Вижте разписанието на влаковите композиции от и до Бургас на адрес razpisanie.bdz.bg.

Какви са наличните билети и откъде могат да бъдат закупени?

Билети за SPICE Music Festival можете да закупите по два начина – онлайн и във физически обекти. Онлайн можете да откриете билети само в портала EPAYGO. Ако предпочитате да закупите билет от физически обект, можете да посетите всеки офис на Easypay, където веднага ще получите своя пропуск. Вижте мрежата с офиси на Easypay тук.

Кога да дойда на Фестивала?

Имайте предвид, че е желателно да дойдете на място поне половин час преди започването на концертите в конкретния ден.
Полагаме усилия, за да избегнем струпванията на хора, но имаме нужда от Вашето разбиране, за да улесни процеса още повече.

Прекарайте деня на 9 август в Бургас и се заредете с настроение, а незабравимите музикални емоции ще изпитате привечер във фестивалната зона.

Какви са началният и крайният час на фестивала?

Часовете са ориентировъчни и могат да бъдат променени до началото на фестивала! SPICE Music Festival започва официално на 09.08.2019г. в 17:00ч. и приключва на 10.08.2019 г. след полунощ. Пълната програма по фестивални дни и изпълнители ще откриете в секция „Артисти“.

Какво представлява фестивалната зона и какви допълнителни места включва?

SPICE Music Festival ще се проведе в района на Пристанище Бургас. Там ще бъде изградена фестивална зона, в която ще можете да се забавлявате в рамките на 9 и 10 август. Освен шоуто на Главната сцена, на ваше разположение ще бъде Street Food зона с богато разнообразие от храни, напитки и други вкусни изкушения. Очакват ви още изненади, за които ще ви информираме своевременно тук. По време на Spice Music Festival в същата зона ще се проведе и STREET FOOD & ART FESTIVAL “Кино и Храна” (линк).

Ще мога ли да си купя нещо за спомен?

На територията на SPICE Music Festival ще има богата мърчандайз зона, в която можете да закупите сувенири на фестивала или на любимия Ви изпълнител – имайте предвид това, когато планирате идването си на Фестивала, за да не пропуснете изпълнението на любимците си.

Разрешено ли е да се влиза и излиза?

Многократното влизане и излизане в рамките на един фестивален ден на територията на Фестивала е забранено от съображения за сигурност – за Вашето удобство на територията на Фестивала ще откриете тоалетни, барове, зони за хранене и др. Влизането е разрешено по всяко време, но излизането е еднократно. Помислете добре дали не сте забравили нещо преди да влезете.

Как се осъществяват покупки в зоната на Фестивала?

Имайте предвид, че част от тази информация може да бъде актуализирана и допълнена с времето. Покупките на Фестивала ще се осъществяват посредством безконтактни карти за консумация. За закупуването на храна и напитки във фестивалната зона на разположение на посетителите ще бъдат пунктове за зареждане. Картите могат да бъдат заредени със сума по избор и да бъдат използвани и в двата дни на фестивала. Сумата, останала в картата, може да бъде възстановена по всяко време и до 1 час след приключване на последното изпълнение от втория фестивален ден.

Може ли да се снима?

Забранено е да се внася професионална или полупрофесионална фото или видео техника. Позволено е да се снима САМО С телефон и фотоапарат тип „сапунерка“ (такъв, който не позволява смяна на обектива).

Къде да паркрирам?

Вашият билет НЕ включва паркомясто. На разположение около пристанище Бургас са клетки, управлявани и таксувани от Община Бургас.

Можете да видите таксите и правилата тук. Все пак, препоръчваме използването на обществен транспорт.

Какво НЕ БИВА да се внася в зоната на Фестивала?

Имайте предвид, че ако притежавате един или повече от тези предмети, те ще Ви бъдат отнети при влизане в зоната на Фестивала. Организаторите НЕ НОСЯТ отговорност за тези отнети вещи и тяхното съхранение. За да избегнете подобна ситуация, НЕ взимайте със себе си следните предмети и вещества: Вещества, чиято употреба е забранена от закона; наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба; Хладни и огнестрелни оръжия, като например, но не само, ножове, спрейове за самозащита и др.; Запалими вещества или течности, включително аерозоли и фойерверки; Маркери, спрейове; На територията на фестивала е забранено внасянето на раници и чанти, с изключение на прозрачни полиетиленови или пластмасови опаковки, които са не повече от 30х40см. Плюшени играчки; Маски, покриващи лицето на притежателя си; Храна и алкохол; Балони, надуваеми топки, запалими сфери, както и фризбита и други летящи дискове; Чадъри, столове, одеяла, спални чували и палатки; Велосипеди, скейтборди, ховърборди, скутери и други превозни средства; Дронове и други летящи обекти; Домашни животни, с изключения на кучета-водачи; Лазери, лазерни писалки и сходни на тях светлинни устройства; Водни пистолети, спрей бутилки и други, разпръскващи вода; Музикални инструменти; Професионални камери и видеооборудване (такива камери, чийто обектив е сменяем). Имайте предвид, че някои бижута или други мърчандайз артикули (като вериги, шипове и т.н.) също могат да бъдат счетени за опасни и да бъдат отнети на входа.

Ще има ли лекарски пункт на територията на фестивала?

На територията на фестивала ще бъдат позиционирани няколко лекарски екипа. Важно е да се информирате за тяхното местоположение от предварително изнесените информационни табла, за да сте подготвени, в случай на нужда.

Храни и напитки на Фестивала

Забранено е внасянето на храни и напитки от всякакъв тип в рамките на фестивала. Там ще имате достъп до барове с храни и напитки. Позволено е внасянето на вода в разфасовки до 500ml на човек. В случай на екстремно високи температури е възможно това количество да бъде увеличено на 750ml.

Мога ли да взема допълнителен стол/детска количка/одеяло?

Не е препоръчително да взимате допълнителни столове, освен ако това не е изключително наложително. На практика, не е забранено да дойдете с детска количка на събитието, но имайте предвид, че звукът е с много висока сила и това може сериозно да увреди слуха на Вашето дете.

Осигурен ли е безплатен достъп за деца?

Лица до 10 години включително (ненавършили 11г.) влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет. На влизане трябва да представите лична карта и билет за събитието. Ако нямате навършени 18 години, трябва да представите и декларация в 2 екземпляра, подписана от лицето което ви придружава. Декларации ще можете да попълните и на входа на събитието.

Ще мога ли да се срещна лично с любимия си изпълнител?

На този етап проучваме дали и по какъв начин да осигурим подобна възможност. Тази страница ще бъде обновена в случай на промяна.

Осигурен ли е равен достъп за хора в неравностойно положение?

Стараем се да осигурим безпроблемно придвижване за всички фенове. В случай, че имате въпроси и препоръки, молим да се свържете с нас на посочените контакти по-долу.

Имам допълнителен въпрос/предложение. Как да се свържа с вас?

Пишете ни на info@spicemusicfest.bg или на официалната ни страница във Facebook – следим редовно всички коментари, мнения и въпроси.

Има ли място, на което не съм ви последвал?

Поддържаме официални профили във Facebook и Instagram – можеш да ни последваш още сега!

The event is finished.

Date

09 Aug 2019
Expired!

Time

17:00 - 23:00

More Info

Read More
Category
Read More

Next Event

QR Code
error: Alert: Content is protected !!

Този сайт използва cookies ("бисквитки"), необходими за правилното му функциониране Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close