22 C
Sofia
Wednesday, June 16, 2021
Home Events (CANCELLED) Стенли – 3 април 2021 – Joy Station, София

(CANCELLED) Стенли – 3 април 2021 – Joy Station, София

Концертът на Стенли в Joy Station отпада!
Скъпи приятели, след две пренасрочени дати в условия на почти постоянен локдаун концертът на Станислав Сланев – Стенли в Joy Station отпада. Събитието трябваше да се случи на 3 април, но следейки пандемичната картина в страната нямаме никакви гаранции, че на 1 април нощните заведения ще отворят след 4-месечна пауза.
С оглед на динамичната ситуация и другите ангажименти на артиста взехме решение да не държим публиката в очакване и заедно да гледаме с оптимизъм към есенния концертен сезон.
Сумите за закупените билети ще бъдат възстановени от местата, от които са закупени.
Бъдете здрави!
===
СТЕНЛИ РАЗПЯВА “ЧУЖДИ ТЕЛА” В JOY STATION!
Приказен, а не фатален ще бъде Петък 13-ти за феновете на стойностната бг музика в Joy Station, защото Стенли ще направи първия си концерт в София от карантината насам. Това е и първата поява на рок аристократа на столична клубна сцена за 2020 г.

„Една година е страшно много време и коронавирусът преобърна представите ни за жив контакт с феновете. Сега повече от всякога имаме нужда да бъдем заедно в музиката и да продължим да живеем без страх. Елате, за да отпуснем душите си в песента и да си припомним, че пандемията няма как да превърне в чужди тела хора с еднакво светоусещане и кръвна рок група!“, казва Стенли.

На 13 ноември гърбът на Стенли на сцената ще пазят Димитър Ковачев-Фънки (бас), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). В сетлиста на бандата ще влязат любими песни от новия албум „Чужди тела“, сред които едноименният дует на артиста с дъщеря му Никол и „Бягай от мен“. Сред специалните гости на концерта се очаква да бъде актрисата Диана Димитрова, която е главен герой във видеото към актуалния сингъл на Стенли „Събота“. Връзка с един от любимите персонажи в „Откраднат живот“ и певеца прави друг герой от медицинския сериал на Нова – Даниел Рашев, по-известен като д-р Врабчев. Зевзекът-анестезиолог в поредицата е дългогодишен приятел на Стенли и автор на част от текстовете в „Чужди тела“, редом до имена като Александър Петров, Наталия Симеонова и Любо Киров.

На предстоящия концерт в Joy Station публиката ще се пренесе в едно по-добро духовно измерение и със златните хитове от периода на Стенли с ТАНГРА.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.
Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.
Голямото завръщане на Стенли на столична клубна сцена се случва в Joy Station с подкрепата на „Маклер“.

The event is finished.

Date

03 Apr 2021
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Labels

Cancelled
Joy Station

Location

Joy Station
Joy Station, ulitsa
Category
Joy Station

Organizer

Joy Station
Phone
+35928622967
Email
joy@joystation.bg
Website
http://joystation.bg/

Next Event

Weather

Partly cloudy
Partly cloudy
24 °C
Wind: 13 KPH
Humidity: 47 %
Feels like: 26 °C
QR Code
error: Alert: Content is protected !!