fbpx
16.8 C
Sofia
Saturday, October 24, 2020
Home Events Стенли – 19 октомври 2018 – Joy Station

Date

19 Oct 2018
Expired!

Time

21:30 - 23:30

Cost

лв18-20

Стенли – 19 октомври 2018 – Joy Station

Представяме ви Стенли и неговата нова група, която е в интересен състав – Димитър Ковачев –Фънки (екс Черно Фередже, Ера) бас китара, Иво Чалъков (eкс Gravity Co,Тангра) – китари, Стефан Попов – барабани (eкс Gravity Co,Тангра), и тази комбинация носи модерен звук и здрав рок-н-рол.
Станислав Сланев – Стенли е глас, който никога няма да объркаш с друг. Нито ще можеш да определиш само с една дума. Но обезателно ще забъркаш рок, ню-уейв, експеримент и романтика в едно. Не могат да се забравят песните “ Бъди какъвто си”, „Оловният войник“ и “ Жулиета” с неговия глас, нито култовите му кръгли очила и парче “ Обсебен”. Сега Стенли е запазена марка с емблема бяла коса, китара и глас – класика, която не остарява. Аранжиментите на песните му са подкрепени от яки електронни подложки и няма да подлъжат чувството ви за модерност.
“Аз съм си рок-н- рол момче. И когато зад мен има банда се чувствам като да съм си пристигнал у дома. Ужасно се кефя. И очаквам срещите с публиката с нетърпение.“
Част от песните, които можете да чуете на този концерт са познатите авторски песни на Стенли – „Пътят към храма“, „ Да летим над града“, „Стар парфюм“, а също и „Жулиета“, „Бъди какъвто си“, “Любовта без която не можем“ и др.
В линк-а по-долу можете да видите как звучи групата на живо, както и песните, които изпълняват в програмата си:
https://www.youtube.com/watch?v=d6HqUxXJnSI

Цена на предварителна продажба – 18 лв
Цена на входа в деня на концерта – 20 лв

The event is finished.

error: Alert: Content is protected !!